5 Telefon Dengan Bateri Besar Bawah RM2000

Telefon pada tahun ni dah banyak dah keluar dengan batteri yang besar. Tapi untuk range bajet bawah rm 2000 masih tidak banyak lagi. Jadi Untuk video kalini Imran akan senaraikan beberapa smartphone dengan bateri yang besar bawah rm 2000

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Beli Smartphone Di Sini

Realme 8 Pro : https://invol.co/cl3w80a
Samsung Galaxy M62 : https://invol.co/cl3w80a
Redmi Note 10 Pro : https://invol.co/cl3w80n
Poco F3 : https://invol.co/cl3w816
Oppo A74 5G : https://invol.co/cl3w89l

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Yellow Akmal
still gune 4000mah bateri.. tpi utk tahun ni bgi aku better lah dri bwh dia hahaha
Danial Hariz
Bang buat lah...top 5 fone selfue terbaik
OniGiRi
masih setia dengan Realme 3 Pro...

battery besar display cantik sound ok even mono jew & agak ringan untuk display yang besar

mungkin akan upgrade ke redmi note generasi akan datang
Bro Bro
Aku pilih Android sebab bateri besar
maz lan
Bro,hp atas rm2k bateri besar ke?
AhmadZaki Vision
Salam Aidilfitri PKP 3.0 🎊🎉
* menonton dari telefon Redmi 9T yang menggunakan wifi dari Redmi Note 10 Pro ✌🏻🌝
yusof felten
Poco x3 pro?
jol
Samsung m62
Decemeter
Oukitel be like:ok
Nezuko _
Kalau beli pixel camne erkk...
Muhammad Syukri
Geng note 10 pro mariii
Muhammad Khairul Syafiq Sharifuddin
Saya pakai samsung galaxy m62....padu teruk...
Phone guna untuk urusan kerja, media sosial dan youtube je...tak main game langsung...sbb tak minat game pubg atau mobile legend tu....tahan sampai 1 hari lebih. Charge mlm penuh, subuh buka sampai esok pagi hidup lagi ada 15% lg...cuma nk beli casing dgn screen protector susah sikit. Beli kt samsung lazada official store...
Nur Elina
Ayoo..Poco x3 pro x masuk list ke?..laku keras jgak tuu..
Bulat Gaming
ohh nice
User ROG 5 Hadir👍😆🙏
G_Aming88 No Vice
Assalamualaikum nokia ngage baru tu sampai malaysia kah? Selamat hari raya wiser team
Uzair Jai
Aku beli mi 10t.mantul.alah membeli menang memakai.
Ahmad Raif
Geng Poco X3 Pro mana ehh?🙋🏻‍♂️
Qii jaa
Geng redmi note 10 pro mna..fone ni selalu dlm carta🤣 hp paling ghoib di Malaysia
Khai Amir
how about poco X3 pro? bkn ke lagi bsr dari poco F3...batteri dia
Snekerzz channel
4000 mah sebenarnya paling minimum lah untuk 2021