Tambah RAM Dalam Android - Gimik Ke Real?

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​
Komen
twenty one
Mior ni budak uitm machang ke dulu? Mcm pernah tengok
HISAGI69
cepat rosak lah storage bila buat partition utk ram..
tak caya?
try jela..lol
varn
zram
Fb Videos
Good explanation.. semua persoalan yg patut ada. good job wiser and speaker.
Budak NoobS
Melihat Kepada Penerangan Wiser.Aku Boleh Simpulkan Yang Virtual RAM ni tak beri fungsi yang besar kepada phone apatah lagi untuk gaming.Ada Seperti Tak Dak...
Alifex
Bang tolong review pasal kekuragan klemahan aluminum body phone
deep state
Ram besar tapi kalau OS tak optimized sama jugak lag
Mrdez Adly
laaa baru tahu ke? expended ram dah lama dlm android kaki root tau la benda ni
Mohd Hilman
Storage NVMe kat iPhone jenis ape pulak ? 😏
Arham Rahaimi
Ramai sangat orang salah anggap, ram boleh lajukan phone. Sebenarnya dia hanya lancarkan pertukaran antara aplikasi yg running in background.

Kalau ram 12gb pun tp selalu clear apps background, sama juga lambatnya tiao kali nak buka apps haha
Amirul Ashraff
mantabla meorrr
itskhalif
editor tak rilek HAHAHAHAHA
Marc Yeo Tech Review
terima kasih bro atas pencerahan yang jelas. pada pendapat saya ram 6gb buat masa sekarang sudah mencukupi, berdasarkan penggunaan saya la. dah kalau la saya main game pun saya akan bersihkan ram kesemuanya pun. tapi sekurang2nya saya belajar benda baru hari ni
Khairuddin Hirman
Mantap penjelasan nye, senang faham 👍🏻
BTR Ryzen
Hp gming ram 16 gb tetap win hahahah
Mufc Amirul2
Spe yg nk main game sambil otp(voice call whatsapp) boleh lah 🤣🤭🥳
apex ion
Gg ez
Wan_Vlog
ram = randam access memory @ ingatan capaian rawak
Pidut6587 PP
lepas ni jual Virtual Ram dari jual Ps2 gold cd
-GM Omar
salam TOYYIBAN gamez
Salim gayana