Exynos 2100 vs Snapdragon 865 vs Mediatek Dimensity 1000+ [Gaming & Stress Test]

Jadi Exynos 2100 adalah cip pemprosesan terbaru dari samsung yang hadir pada tahun ni. Mampukah pendatang baru ni melawan cip-cip tahun lepas seperti Snapdragon 865 dan Mediatek Dimensity 1000+. Nak tahu lebih lanjut tengok video sampai habis.

Beli Samsung Galaxy S21 Ultra (Exynos2100):
Lazada:
https://invol.co/cl2inbf
Shopee
https://invol.co/cl2inal​

Beli realme X7 Pro 5G:
https://invol.co/cl2hbph

Beli Xiaomi siri Mi 10T dari Lazada
Mi 10T Pro (RM1999):
https://invol.co/cl2cvla
Mi 10T (RM1699):
https://invol.co/cl1dubu


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Serai Wangi
Baik pilih snapdragon jela..mediatek tak tahan lama.lagi2 buat main game jahanam la..paling kuat 1 1/2 tahun jela alive mediatek..gaming mula2 jela ok pastu jahanam..
Leo 90
Ye, mi 10t ni memang rasa panas sikit..lgi² dekat kamera belakang..bila gaming jela, kalau scrolling socmed memang xde hal.
Jebat Derhaka
Mediatek pun makin lama makin bagus..akan datang berkemungkinan mediatek akan menandingi chip2 terbaik
Takiyya Genji
Mi 10t Ada 90 FPS an?
Manzx Efy
Bang,kirin asal mcm sepi je sekarang?cuba ulas skit bang...
ReaP eMon
A14 : Ouh, i see
axion
ala bat3 capacity pon bukn sma smua mna adil lol
Afkhar Razi BPPD, JPA
Akhirnya ada yg buat video ni
Asyraaf izzuan
Imagine main genshin kt honor 8x dngn lowest setting😂 total laughing stock
alisha rasyidah mohd rashidi
Result dipaparkan berbeza dengan result yang dibaca, agak mengelirukan.
Kita Buat
biased
Muhammad Fidaus KRATOS1997
adk saya main Genshin Impact kt ps4 pro je kt fon xsesuai main
Reemaz
Ape tajuk lagu ending tu?
Lil Mine
Player ar 55, aku main pro gamer move. Setiap hari miskin mora dan resin
M Darren
Bro.. Brhenti krja la ko, pnyampaian x best laa, lps tu nk compare phone tu enth ape2..budak lagi ko ni mcm atau mmg xtau apa2..baik ko g cri kja lain.. Krja kilang ke, kje kat mall ke.. Or g smbung bljr..
Ash
mrwhotheboss punya experiment ni lol, cuma dah tweak sikit
Ahmad Shawky
Mana Muaz Malik
Amsyar Sharafuddin
Minit 9.02 suara dh mula sedeh 😢😭🤣
netizen marhaen
Samsung ni mahal isrel yahudi...tapi men game kejap..call org 15minit...layan fb jap..dah macam kne streka phone tu..
Lee WonG 0fficiaL 黃福北
Snapdragon 888 lebih padu dari exynos2100