IG Stories Secantik IPhone? User Android Mesti Tak Percaya

Seperti yang kita semua tahu, Instagram umpama menganaktirikan Instagram Stories pada semua peranti Android. Dengan adanya Instander ini, adakah ia mampu menyelesaikan masalah utama pengguna Instagram Android yang memerlukan IG stories cantik seperti IPhone.

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#instander
Komen
fid trah
Dah kurus?
mawar
terbaik
Cloudy Axe
pelik aku ig ni mmg pilih kasih..padahal ip6 je pon member aku buat story smooth gile..aku pakai android harga ribu ribu bila buat story video haramjadah pecah2 hahaha
SHAHRUZ FAREZ AMIR
kok kamu makin gendut bang?
ashiesss kisess
kalau iphone download jadi mode hd jugak ke beauty? tanya je
Ana
Tak pernah dengar pasal Instander & instagram pula dah lama delete 😅
Razin Mifzal
Lawa background
Syazwani Shukri
woah cool!
No Pokimane No life xD
kalau developer instander boleh optimize ig story dekat phone android, takkan dev ig official tak boleh buat?
EEG fly
Kalau phone dxo mark ia tinggi lagi padu dari iphone story 🤩
Plus Ultra KYNubGaming
Da lama pkai ni, tp oginsta dr 2 thun lps.. First release pn 2017 mod ni, tp skrg pkai instapro hehe
Irfan Faizan
the conclusion is 3:00
Syahmi Zariq
nak tunggu dia update bapak lama kna tahan nk pakai filter latest2 huhu
ARIF ah
^-^
Aiman Ismail
Sya dh pkai hehe👍
Nick Syahril Storror
Currently im using this so yeah not bad tho i liked it☝🏻👍🏻❤️😄now da version 10.0(daffodil)
xw xl
Yang terbaru bileh hide Live View
kal•
aku pakai je iphone 12 tapi tak pernah post apa2 pun kat ig😂
Md. Fiz
satu lagi youtune vanced...legit ke tak
Azad Azman
Nmpk sngt ig pilih kasih klau game plk pubg pilih kasih game lain elok je laju bkk dari ip