Jenis-Jenis Penstabilan Imej Yang Ada Dekat Telefon

Ramai orang masih tak tahu lagi jenis-jenis teknologi penstabilan imej ni. Jadi untuk video kalini Imran akan explain dekat korang semua jenis - jenis penstabilan imej di smartphone kita.

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Syahir Bahar
dlu bdk Imran Wiser ni tersangat la poyo ble sembang dlm video.. tp kali ni cara die brief dlm content video kali ni, aku sgt2 fhm..

cadangan aku, elok Imran Wiser ni korg khaskn utk segment content cenggini.. bkn utk segment cite pasal unboxing or spec smartphone.. bakat die disini.. gilapkn bakat yg die ade ni, insyaAllah bleh lawan our legend “Muaz Malek”.. hahaha.. good content bro.. 👍🏻😄
Ifwat
0:59 - OIS
2:10 - EIS
3:21 - HIS
4:02 - gimbal stabilizer
HamidHamsir 828
VivoX60pro + gimbal ois dkt lens ultrawide
Mohd Hashemian
Review neffos x20 pro bang
WāduHēk
Knowledge baru ni , nak lagi content mcm ni WISERRRRR 🔥🔥🔥
mus hadi
Selain pixel, iphone dan samsung, vivo X series antara gambar yg paling cantik dihasilkan....natural je...cuma potrait x natural....typical vivo la
Aiman gamers
Doakan saya berjaya dalam bidang youtube dan saya doakan korang sihat Aamiin...Terima Kasih
Aiman gamers
Doakan saya berjaya dalam bidang youtube dan saya doakan korang sihat Aamiin...Terima Kasih
PowerOfJustice Malaysia
Tanpa ois nk snap nightmode sgt² lah susah untuk hasilkan kualiti gambar pada waktu malam. Tak leh goyang kalau x gambar jadi x lawa

Device Redmi Note 10 Pro
Razz
Terima kasih atas perkongsian ilmu...baru faham perbezaan nya...terbaik👍👍👍👍
Nizar Nadin
Rambut Tu.. rambut..
afq. hnf
Bang....smartphone raya tkde ke?
Brandon Playz
Bang boleh review Realme C21?
M Khai
menguap 5 kali
Nufail Rahman
4:18 .. OIS ade 2 axis tuu, camne plk dgn some phones yg claim drg gune 4 axis? tak silap mcm Mi Mix 3, katenye ade 4-axis OIS kat main drg.
B K
2:42 SASUKE !!!!!!!!!
Danial Hannan
lebih kurang sama jew semua bergegar juga haha
Intervention2348
Phone aku tak tahu ada ke tak benda alah ni...
K
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
wan firdaus
Bak kata pepatah 'Hotel yang sama, bilik yang sama, tetapi dua harga yang berbeza..kenapa bayar lebih?? Anda boleh mencari hotel ideal anda di Trivago.. Trivago membandingkan lebih daripada 200 laman web di seluruh dunia.. Anda boleh mencari hotel ideal anda dengan harga terbaik...Hotel?? Trivago' ..eh tibe