Zenfone 8, Kecil-Kecil Cili Api πŸ”₯

Setelah seminggu lebih saya mentelaah, meniliti dan menilai telefon yang boleh saya katakan menjadi siulan ramai Zenfone 8. Manakan tidak, nampak sahaja kecil tapi sengat dia berbisa....

Hasil tangan:
https://www.instagram.com/haikelareff

Beli di sini:
https://invol.co/cl4c897


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#ASUSZenfone8
Komen
Sabri Safwan
Yang last tu fon apa boss?
Muna Athirah
Dah lame tengok2 phone ni kt google, but takot lk dia cepat panas, tapi suka storage nye
Muhammad Syafiq Haikal
finally jumpa smartphone yang sesuai dgn aku haha mantap la asus πŸ₯³
Adzlan Abu hasan
review lain dari lain ni hahahhaha
Officiall Zulblaze
Maaf x ade awek πŸ€£πŸ—Ώ
Wand mohd hazefi
Natey mum..dok kena bare
Didi chan
Yg last tu cm siel πŸ˜‚
The Only One
jahak ngat
SYEDON 97
kamera zenfone 8... bile kau ade ank dpt spm 9e tp baik😁😁🀣🀣
Fezz Ony
Auto subcribeπŸ˜‚
Fezz Ony
Gilo2 pnga review awek arhhπŸ˜‚
Azim Abdullah
Mantap video sngat sharp memenuhi dgn segala pertanyaan walaupun terdapat bnyak kias2 dlm perjawaban, btw sia sudah beli fon ni, mmg mantap bagi yang jarang main fon just utk kegunaan hariaan utk bekerja (mid duty) kalo heavy duty tapayah la beli sbb fon ni mmg x sesuai sbb cpt panas., compact smooth je bila masuk di poket.
Ayie Azri
Yeahh at last asus lunch my expectations haha thanks wiser for shempoi2 review kudoss πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
afif harif
Aku tgk dekat TV review ni? Tapi nak komen payah so aku sanggup buka phone komen kat phone hahaha bro!!! Presentation yg baik bro!! Mmg cun! Habis
zulkifli ibrahim
Legend reviewer 😎
Nasa Naz
Hi hensem
Ahmad Ikhwan R.
baik beli iphone
Onde
1:54 val venis song
Mohd Fadzil
Mantap speaker, ada lawan ka?
amirul mustaza
Dalam banyakΒ² review...yg ni paling santai....KELAKAR GILAAAA HAHAHAHAHAHAH