Kenapa Kaki Drone Geram Dengan DJI FPV Ni | Unboxing & Cara Pasang

Ini merupakan pertama kali DJI menempa nama mereka dalam bidang FPV Drone. Kepada penggemar drone, FPV merupakan satu segmen yang menjadi tumpuan kerana kawalannya yang lebih menyeluruh, boleh diubahsuai dan mencabar skill pengguna. Malah, drone FPV juga menjadi pilihan penggemar kerana ia digunakan untuk pertandingan dan perlumbaan.

Jadi apabila DJI mengeluarkan drone FPV mereka, semua kaki drone menjadi tak keruan.

Tonton lagi video berkaitan :

Kenali jenis-jenis DRONE
https://www.youtube.com/watch?v=naM0heOMuuo&t=105s

Apa Yang Anda Perlu Tahu Tentang FPV Drone!
https://www.youtube.com/watch?v=tCpY110hlME

Penyampai
Amirul dari Quadtech
Instagram : https://goo.gl/efJsdR

Suntingan:
https://www.instagram.com/haikelareff

DJI Official E-commerce Store:

DJI Malaysia (Shopee): https://invol.co/cl2txxy
DJI Malaysia (Lazada): https://invol.co/cl2txyc

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#DJIFPV #KakiDroneMalaysia
Komen
qebalt Drone Travel, Motorcycling & Videography
Mantap bro. Keep it up bro 💪😎👍
ahmad shakir
Yg mmg player FPV sbelum ni okla nak beli dan main,.yg budak2 noob lupakan la😆
Cosa Nostra
Kenapa suara abg macam budak2
Ashraf Salleh
Apa dia..... Tk fly pn......
Ergian TV
mantap fpv nya bikin melongo
D J Anglers [deli jubang]
cute la suara abg ni..keke
suffi N
Dia ni la dok cod drone naik moto sana sini, drone ikat belakang moto. Padu wei 👌. Penah beli sebiji drone dengam beliau.
PawpawOintment
Dah mcm Abg Gan aku tgok dia ni...haha
azri imran
Tak sabar aq nak habis duit beli drone ni. 😁
Software Inc
Baru je beli, harap okaylah
Rez Nazri
Eh dari review kereta ke review dron ya abang gan
LancerX Share
Ramai omputih kutuk dji fpv ni , ada Pros n Cons. Yang belum beli better tgk review omputih banyak berguna bros!
odengerrard88
Mmg plan buat video ni gelap2 ke? haha. stress aku
Fizi
Mana video terbang nye
Alex Lvse
Btul ke pngguna drone skrng nk pkai lesen?
Nasry Ayie
Berapa jauh fpv ni blh pergi... Doakan aq dpt angkat satu fpv ni, dh lama mengidam
MOHD HISHAMMUDIN HANIFA
Terbaik bro buat review tp cahaya masih tk cukup... Tingkatkan lg cahaya tu br nampak clear...
Muhammad Syamim
lighting studio kena improve sikit, nampak gelap lah vid ni. tak berapa jelas
Abdul Hadi Mohamad Nor
too much google
Aiman Fikri
ingat tadi suruh google sendiri barang hahahahaha