Mana Lagi Best, Android TV Atau Smart TV?

Tercari-cari atau masih keliru dengan sistem televisyen terbaik untuk korang? Jom dengar apa kata Aiman Salim @Bangman tentang perbezaan antara sistem televisyen pintar dengan televisyen yang dilengkapi dengan sistem Android.

Penyampai: hhttps://www.instagram.com/aimansalim_

Setup Video:
Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#ANDROIDTV #SMARTTV
Komen
Incik Man Channel
aku nampak bang man, aku terus click
relaks luu
Aku matchkan LED TV + MI STICK + YES RM30 monthly

Dah padu
Muhammad Al-Hasyir
User apple tv mana suaranya? Haha gak ada
Star Forever
smart tv dah cukup bagi aku.. android tv nanti virus masuk habislah nak..
Mohd Syakir Bin Fais
Realme 😉😇👍
Daniel Satria
Terbaik abg Man..Ringkas dan padat..👍
oooooooo
Baru tahu
Shahrul Azad
Tv kotak tetap menjadi pujaan hatiku 🤣
Pekja 800
beli android tv pastu guna Android box😂
Asy Syariff
Part last tu, "android tv ada dlm smart tv" maksudnya cane tu ???
Saifful Nizam
Android TV iptv dia murah hehehe
Ismail Faruqi
Ada cadangan tv 42-43 inci yang kualiti gambar mantap? Kegunaan utama Netflix guna android box
clickhere_Doku
Mana lagi jimat dan berbaloi? Beli android tv atau beli doggle android tv mcm MI stick tu?
Muhd syahmi Atar
Abang ni bang Man ke
FAIQ_SYAHMI *19
Tv android sye rosak😭😭😭
Nash Bunshinii
Android TV lebih Smart daripada Smart TV.
Muhammad Faris
untuk sebuah tv. tv led biasa sudah memadai bagi aku
Boboboi Kuasa 3
Tapi ada certain android tv yang tak support netflix
X Bijan
Sybertvapp + modem cpe 4g hotspot je ckup untuk tv aku..smpai xtau nk tgk channel ape..
Mohd nazaruddin Shamsudin
Wakanda forever