Ramai pengguna tinggalkan Digi & U Mobile

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:11​ :
https://wiser.my/nokia-sembilu-mungki...​

Berita 2 0:58​ :
https://wiser.my/pendeposit-tabung-ha...​

Berita 3 1:24​ :
https://wiser.my/benarkah-harmonyos-s...​

Berita 4 2:00​ :
https://wiser.my/ceo-xiaomi-beri-gamb...​

Berita 5 2:45​ :
https://wiser.my/pengguna-xiaomi-di-c...​

Berita 6 3:39​ :
https://wiser.my/serupa-tapi-tak-sama...​

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/​​

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​​
https://invol.co/cl1octp​​

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​​
https://invol.co/cl1ocuy​​

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​​
https://invol.co/cl1ocwi​​

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​​
https://invol.co/cl1od16​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​​

Penyampai
https://www.instagram.com/helmi_samsuri/​
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/
Editor video:
https://www.instagram.com/_ashraffd/​​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#BuletinGajet​​ #wiser
Komen
YORU TM
Padan muka umobile ngan digi, disebabkan korg kami afk secara x sengaja😒
fieq .s
3:41 app apa yang dia guna untuk check coverage tuu 🤔🤔
Bakri Ibak
Eddy Hashim
Kt tmpt aq u mobile dgn digi line xda langsung.. pg aq beli u mobile ptg aq buang aq beli Celcom😂😂😂 kt tmpt aq Celcom dgn Maxis je pantas dan cergas
Fitri Nasir98
bgi aq umobile yg trbaik. mcm maxis internet lju tpy bpk mhl. digi plk mengecewakan. skrng aq umobile
NS GAMING
Baguslah tu takpayah pakai Umobile lagi sebab Umobile internet paling lembab yang pernah aku pakai ashiap ingat eh Umobile i hate you
Cust Shop
Line lain ada ke macam u mobile.. internet sebulan .unlimited.haa..30 hengget jerr..ada?ada ker?..x de kan..hahaha..upgrade lah line lain macam Umobile.. baru untung company 100 × lipat berganda..
mAinsTeCH DIA
Tak bole nk kata telco ni ok telco ni tk ok sbb subjektif....
Cam aku dr dulu smpai skrg elok jer guna umobile pernh la cuba telco lain tp pakai bj ukur sendiri la pakai yg mampu yg guna pn smooth last2 balik pakai umobile jugak. Ada sekali tu bila balik rmh jer tk dpt line dipndkkn cerita aku tukar pon yg mahal sikit trus line ok jer kat rmh...
Jd line tk bgs bkn sbb telco tk bgs jer mungkin sbb lain jugak...
Hamba Kerdil
elok sangat
Elppa Lupa
kekadang line ok.. kekadang line putus ii.. kekadang double line.. paling teruk tiada line.. bahya wooo..
B'Max
udah semua nk berebut buat console -_-
Mi Zuo
Saya dah tukar umobile ke maxis n yodoo😂😂
Alxias Pidier
Digi 3g memang lemah, H+ 2bar/3bar internet dah tak jalan. maxis/celcom lagi stable, dapat lagi layan youtube.
shakir abdullah
x kot... digi dan umobile mesra poket
zulkarnain abdul hamid
Lantakla ape nk jadi pada umobile dan digi...kalau nk tutup terus lg aq gembira...
•Vk• Ady
alhamdulilah.. aq harap sgt ramai org buang digi ahahahha 🤣🤣🤣 bagi aq sorng ja setia dgn digi jadi aaaa 🤣🤣
Get Rekt
iPhone the best phone in the world!🥰😘😍 - Shakir Putera
Nik Eren
Tpi line umobile aku laju je. Gx38. Pkai vpn boleh pegi smpai 15mbps. Siap buat hotspot lgi download game 90gb kt steam n main game online kt pc . Mybe tmpt aku laju
SERINUSA 5143
Memang bermasalah dengan umobile, kalau tak kerana pelan aku terikat dengan kontrak pasti dah lama aku tinggalkan
Dean Fakhrul
aku pkai digi lama dah. sbb murah. bulan2 rm15 je dpt 6gb+6gb free sbb pengguna lama. youtube unlimited. line 4g+ lg sbb sini belum ada 5g. yg lain2 smua atas rm35++ kalau nk data bnyk.

edit: youtube 480p la tp ok la lyn smpai lebam