Siri iPhone 12 Kali Ini Sangat Menghampakan! (Edisi Luahan Perasaan)

Tahun ini Apple memperagakan barisan siri iPhone 12, yang sebenarnya hanya dinaiktaraf pada cip pemprosesan terbaru iaitu A14 dan rekaan klasik dimodenkan.

Video kali ini adalah bertujuan untuk meluahkan perasaan terpendam yang sudah sebulan lamanya tersimpan dihati.

Beli iPhone disini

Lazada
iPhone 12 Mini: https://invol.co/cl1ud0x
iPhone 12 : https://invol.co/cl1ud10
iPhone 12 Pro : https://invol.co/cl1ud18
iPhone 12 Pro Max : https://invol.co/cl1ud15

Shopee
iPhone 12 Mini: https://invol.co/cl1ud1c
iPhone 12 : https://invol.co/cl1ud1e
iPhone 12 Pro : https://invol.co/cl1ud1j
iPhone 12 Pro Max : https://invol.co/cl1ud1j

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/haikelareff
https://www.twitter.com/haikel_areff

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...


#iphone12malaysia #tungguwiser
Komen
Hasif Romerro
Toxic nau channel ni. Nampak sgt melayu😆
Siti Aishah Umairah
Utk yg ip 11 ke yg ada comment kt sini in my opinion charger tu oky je 😂 tu bgi aku tau sbb aku still pakai charger 5w je hehehe sbb charge oky je ❤️
Irfan Muhaimin
Iphone lebih pentingkan sistem dia lebih dari design luaran
muhammad hariz
Sambugan ye ade buat tak. Nk tahu lagi. Hahahah
Danish Ashraff
Video ni macam video kenapa jangan beli.
Eddie Vader
"i cannot brain this"🤣🤣
WhiteCherry TV
Aku suka tgk review yang maki ip 12
bebeh Pip
Lawakk gilerr .. pecah perut aku gelakk .. cara penyampaian .. 😄
bebeh Pip
Apple dh tau sakai2 ipome x kisah . .. janji branded .. beli tetap beli .. 🤣
bebeh Pip
Sakai ipone tak peting janji jenama 🤣🤣
Abbeng Bing
mcm johnydepp versi berisi sket
Hisham Bin Hussin
Bajet Jai KL Gangster ke bro? Review paling teruk aku pernah tengok. Malu aku tgok youtuber shit mcm ni. Youtube ni ko fkir gangster ke yg tengok? Aku rasa kalau ko ada anak pon ko xkan cakap “p*ki mak” depan anak ko. Betul tak? Dhlah Ko review mcm shit. Ko ckp mcm ko nak org terima kritikan ko. Aku nk ko sedar ko review bkn nk org dngar personal problem ko. Gunalah bahasa “ni pandangan peribadi aku”. Kualiti video ni paling terukk pernah aku tgk utk org Msia yg riview phone. Memalukan. Komen aku ni berdasarkan pandangan peribadi aku dari semua sudut termasuk sepakan sudut. Ending video mcm arghhh!!! Kalau kau teruskan up coming video ko mcm ni alamatnya adalah yg mewarisi cara ko berbahasa ni nanti. Dhlah. Baiki mutu bukan menampakkan takde mutu langsung. Assalammualaikum fake jai.
muhammad arif
I kenot brain watching this 😂
Patam
Aku sorang je ke rasa muka Haikal ni macam Jack Sparrow?
dahage ilmu
Abg man mane
M M
Dorang nak simpan benda2 yg power utk next IPhone..
Naufal Zainal
aku tngok die mula ii mcm over je review iphone ...lepas aku tngok komen baru aku gelak 🤣HAHHAHA
ii'cif master
Simple...iphone memang jilake...tapi bila dah terperangkap ekosistemnya....jem terus
finger man
Weird. Looks gelabah.
Al chemist
Btol tu..mne2 yg ganti straw plastik jd kertas tu APO..tau x kertas dtgnye dari kayu balak..dh botak plk hutan..ade2 je diorg ni..