Telefon 5G, Skrin 90Hz Tapi Harga RM899 Je?

realme 8 5G merupakan pertaruhan terbaharu realme untuk arena kelas pertengahan bajet. Dengan harga rasmi RM899, Bangman akan menceritakan mengapa ia antara pilihan terbaik bawah RM1000.

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#realme85G #SpeedToInfinity #LeapTo5G #5GForEveryone #realmeMalaysia
Komen
Safwan Bahari
Bang bole jelaskan details lagi tk pasal DRE Tu .. kurang faham la 😂😂 ..
Mohd Duo's
Mobile legend support ultra tak?..
Adan Ariff
tp bang man jgk pkai brand xde charger tu.. hui hui hui
iskandar shah2007
Poco x3 pro atau hp ni
neziten marhaen
redmi note 10 pro jugak yang aq rase berbaloi sampai hari ni..
Immanuel Emmerich
Poco M3 Pro, 699, Dimensity 700 5G, 6+128 and ada 90hz, hrmm
Ryan Bonaventure
Fuh 13gb ram
Adib Faiq
4:29 bkn Bang Man pon pakai gak ke 😶
asraf hisham
Asal realme ni
Mahal sangatke sensor ultrawide tu
Acah lah realme😡
Ewan Fazly
Kau punya heheh tu ku rasa nak tumbuk je, hahahaha
Ramieez Game
Roy keramat sihat?:v
Mad Mad
Habis tu aku pakai realme 7 5g tdk power lh, so macam mane rugi je ke aku beli demensiti 800u 🤔
Dek Rieyy
Fon yang tak ada charge tulah ramai orang beli🥵 laku je setiap tahun keluar baru🤣
Muhammad Hamizan
5g dah ada tarikh muktamad belum untuk pasang kat Malaysia?
M.Kaizers
bukan mcm satu brand tu beli mahal ii x de kepala charger
(abangman 2021)
Mohd Farok
Baru perasan... Abang ni kan yang TikTok pasal iluminati, kenapa bontot hitam sedangkan tak kena cahaya matahari kan...
Far iz
Feature 5G x penting kat malaysia...kawasan pedalaman 3G pn blum lepas
Syed Amar Nabil
4:30 Bukan mcm satu Brand tu beli fon mahal-mahal charger takde dalam kotak hehehe 🤣
Aiman CingCing
Ritu Realme agak overpriced... skrg dh padu blik💪
Azman chanel
Realme ,redmi best,.but redmi is the best..kito pulok yg x terkejor🤣🤣🤣🤣