Snapdragon 480 Boleh Main Genshin Impact ?

Jadi Oppo A74 5G adalah salah satu smartphone yang pertama datang dengan cip sokongan 5G terbaru dari Qualcomm iaitu Snapdragon 480. Semua dah tau yang mana cip siri 400 adalah cip kelas permulaan. Tetapi apa yang Snapdragon 480 adalah lebih dari kelas permulaan sedia ada.

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Beli Smartphone Di Sini
Oppo A74 5G : https://invol.co/cl3w89l

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#OPPO #OPPOA745G
Komen
Adib
Aku first impression nampak sd 480 aku ingat hp low-end ehh tapi tengok video tentang phone ni pandangan aku tentang phone ni auto bertukar
Harithhh Naufal
agak overpriced senanya, klu oppo jual 799 mesti laku keras boleh compete ngn xiaomi
haizat azman
Ye ye je genshin impact tu, game tu berat kot, yg pakai sd 845 pon x smooth sgt, cer tgk main long term bole ke x 😂😂😂
Hafiz Sakri
Zaidy AD
Beli rm999 pd 5/5, guna untuk daily drive je. Performance xtau camne sebab saya x main game. Yg penting sot lama sebab guna untuk cari duit. Oh ya, kuat gak tarik line, ni aku suka sangat.
A.N AMV
Bang.Review Realme V5 boleh?sebab phone tu ada 5g dan harga kst shoppe bawah 1000.Tkde modal lagi nk beli sebab belajar lagi😅.
Faiz Irsyad Fakhri
سُبْحَانَ اللّهُ
اَلْحَمْدُلِلّهِ
اَللّهُ اَكْبَرُ
Kreinova
EULA is coming!!!
HASAN AMIN
Vivo v21 plk next 👍👍👍
habib daniel
Aku dngr music intro terus gelek kepala aku😂
Azlan
Brp harga dia
Syxfiq Fitri
Doakan saya supaya channel saya berjaya
Am Haki Mi
Nk tanya sekarng snapdragon apa
Hafiz Syarie
Rm1099 dapat angkat poco x3pro da🤣
Hafiz Syarie
Watching on my lovely poco x3 pro😍 pubg ultra hd 4k🤤
che mad
Sama harga Poco x3pro saya beli kelmarin sd860 6/128 Rm1099 di KB mall kota Bharu .

Ps. Saya tahu Poco x3pro harga murah di Lazada dan shoppe tapi saya lebih memilih beli di kedai .
NFS Steve
Vivo Y31s juga juga SD480. Online ada jualke ?
Faris Ibrahim
'Kenelah dgn harga dia', Poco F3 tambah 2 ratus dah boleh main around highest
Faris Ibrahim
LTPS maksudnya sama screen dgn Mi 10T series ke?
Mohd Nor Mohd Aminnullah
Sd480 mmg padu.. level dia semua 6siri kalah geng.. kuang ajar... Snapdragon dah xde entry level cipset.. midrange terus... Pasnie Siri 6 lebih kuburkan.. jimat budget RnD.. Ada Siri 8,7,4.. cukupla..