Xiaomi Jenama Telefon No. 1 Di Malaysia

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/iman.syamil/

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:12​​​​ :
https://wiser.my/disney-hotstar-akan-tiba-di-malaysia-ini-adalah-harga-langganan

Berita 2 1:05​​​​ :
https://wiser.my/cara-tebus-subsidi-rm180-atau-rm300-untuk-maxis-dan-hotlink

Berita 3 1:50​ :
https://wiser.my/siri-animasi-league-of-legends-arcane-akan-tiba-di-netflix

Berita 4 2:26​ :
https://wiser.my/peranti-android-didapati-mendedahkan-data-sensitif-penggunanya

Berita 5 3:09​​​​ :
https://wiser.my/xiaomi-dinobatkan-telefon-paling-popular-di-malaysia-setakat-suku-pertama-2021

Berita 6 4:17​​​​ :
https://wiser.my/apple-kekal-kuasai-pasaran-fon-telinga-tanpa-wayar

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/​​​​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#BuletinGajet​​​​​ #wiser
Komen
Daryl Deanna
Watching this on Poco X3, every bucks count.
Ayman HardRace
Tapi line data memanjang putus 🥴
🤪Anonymous 🤪
Aku hrp Apple kena buang dri Malaysia

Nk bombarded aku ??? Silakan
mohd rahimi
redmi note 10 pro onyx grey here
ray
redmi 3s aku pakai pn masih ok lg smpi hari ni
ray
tk sia2 beli.redmi note 10...upenya xiaomi dh naik no 1 ranking...tbaik laa
Firdaus Daus
Imagine kalau huawei still ada gms 😂😂
Niels Everdeen
terbaik.. user poco x3 nfc kat sini😁
beserk lee
Xiaomi FTW!!! mi 9t pro & 11u owner
Mark Sheldon
Dari user redmi 7 to redmi note 10 pro ❤️
ADREEN HARITH
xiaomi memanglah best tapi kualiti dia macam cap ayam setahun je aku pakai dah rosak
YesYouCanDoit
Poco f3 hadir macam mana pubg padu tak dah CD berapa 😅
SirrFuego
Cane nk jaga rambut panjang mcm speaker ni
Elsman WRLD
Aku benci Astro dan xpnah ada Astro kat rmh, tpi Disney+ aku xleh nk tolak. Tpi dorg partnership mmg bullshit bgi aku.
Mohd Redhuan
Harga marhaen, spec kayangan, and ui setinggan..
Muhd Azizie
TERBAIK XIAOMI 👍👍👍

user mi max 2, redmi note 10, mi 10t
STREAMER HIGHLIGHT
Telefon pertama ku Nokia kedua Nokia ketiga Nokia keempat Sony kelima Samsung keenam xiaomi akan datang mungkin xiaomi lagi....
PixelForzee
3:09 siann iphone...hahahaha
yess..phone yg aq gune dapat no 1
Ninnzy
poco x3 pro user
own wakagashira
Salam ..bilakah poco x3 nfc akn dpat update untuk android 11?