5 Router Terbaik Untuk Rumah Anda !

Kalau anda ada perancangan nak naik taraf WiFi di rumah atau pejabat, router adalah salah satu perkakasan yang sangat penting. Ia berperanan memancarkan internet ke semua alat komunikasi di kawasan dapat dilakukan dengan pantas dan stabil. Namun begitu, tak semua wifi router mempunyai kualiti yang bagus. Jadi, disini kami sediakan 5 wifi router terbaik untuk rumah anda.

Klik link untuk beli router:
1) https://invol.co/cl7e1ix
2) https://invol.co/cl7e1jl
3) https://invol.co/cl7e1l6
4) https://invol.co/cl7e1m6
5) https://invol.co/cl7e1mm


Penyampai video:
https://www.instagram.com/ameer.azahari/
Editor video:
https://www.instagram.com/ameer.azahari/


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#router #TPLink
Komen
Mr Ridzuan
Ameer ni ada channel dia sendiri, kat channel dia, lancar dia bercakap 😄
Danial Hakimi
TERBAIK LAH AMEER
mustaza mustain
Lagi bagus kalau sebut harga terus…xdelah nak tercari2 lagi berapa harga dia
Muhammad Syaihan Saaddin
Anda bagus
kusouyarou
LESGOOOO AMIR
ImCecar
Klu utk streamyx user plk.router sy terbakar kena kilat. Tnye tm klu lps abis contract kena tukar router sendiri atau renew contract.klu nk beli sendiri mn yg ok plk???
ZR Vlog
harga bangsawan x tu 😂
mohd huzaifah zianal
Mana router mi ax3600.. Router ni padu habis, boleh custom openwrt.. semua features router lain boleh masuk dalam.. siap boleh masuk vpn dalam router tu.. Dan ada wifi 6 lagi..
are fiq
Tplink ax50 cpt panas.kena letak cooling fan baru ok.
Muhd Husairi
Baik Ameer dari tiktk terus asuk Wiser eh
Menteri Kewangan
Selamat datang ke wiser Famliy
Yus悟空
Welcone to the Family Amir.. keep it up
DeathBlow
Klau utk unifi 30mbps .. elok pkai yg mn
ZΛCK
Welcome to Wiser Ameer, terbaik👍🏼👍🏼
Harry Jemmy
Anjir lh ku dari dulu send resume sijil semua lama² tpi rupa² ada budak baru anjir,
mulhim baharudin
Power lah speaker baru ni
Aina Joe
Mantap mir
Jica Liv
Buatt router bajet yg bwahh rm200
Awie Rosli
Muka mcm fad bocey siakk
WRR07
SELAMAT DATANG AMEER