PUBG Ada Game Baru

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.


Artikel berkaitan:

Berita 1 0:13​​​ :
https://wiser.my/jualan-telefon-pintar-merudum-huawei-bangunkan-teknologi-ai-untuk-perternakan-khinzir

Berita 2 1:02​​​ :
https://wiser.my/samsung-galaxy-terima-kemas-kini-keselamatan-selama-4-tahun-ini-senarai-peranti-yang-menyokong

Berita 3 1:59​​​ :
https://wiser.my/malaysia-airlines-akan-memperkenalkan-pas-kesihatan-perjalanan-digital

Berita 4 3:00​​​ :
https://wiser.my/digi-lancar-pelan-pascabayar-baharu-internet-lebih-murah

Berita 5 4:01​​​ :
https://wiser.my/mysejahtera-daftar-tanggungan-bagi-vaksinasi-bermula-pertengahan-mac-ini

Berita 6 4:59​​​ :
https://wiser.my/pubg-new-state-untuk-ios-dan-android-diumum-tampil-lebih-futuristik
Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/​​​​

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwiser...​

Penyampai video:
https://www.instagram.com/helmi_samsu...
https://www.instagram.com/amalinaathman/

Editor video:
https://www.instagram.com/_ashraffd/​​​​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#BuletinGajet​​​​ #wiser
Komen
Muizz Mukhriz
Pubg ........valorant la
Mad Dan
For bocah yang x tau...Pubg New state ni dri developer yg Asal iaitu krafton....si krafton ni plak bgi copyright kat tencent tuk buat pubg versi mobile sbb dorang mula2 dh ada pubg pc...tpi sejak dua menjak china banyak sekatan international contoh mcm kat us india and so on...pubg tu x dpt untung banyak dri pubg dri tencent ni sejak akhir2 ni....tu yg si krafton amik keputusan buat pubg mobile sendiri yg digelar new state...yg bocah kate pubg NS TIRU PUBGM MEMANG BAHALOL ....tencent ni bukan pembuat asli pubg 🤣
ItzMeStarlight
PUBG New State, a collection between Krafton, Activision and Apex Legends lol.
Nazmi Mohammad
Haaa Huawei ternak babi pulak
Harithhh Naufal
Samsung A30 di ank tiri kn😌
Allif Imran Plus
Nowdays data must be unlimited . poor Digi
Afiq Ashraf
Pelik2 huawei ni..nasib aku da xpkai huawei..ish2
Amyzan Afzan
aku rasa better korang register game tu,sebabnya sape yg register dpt skin kereta permanent,aku caya benda tu akan jadi limited nanti
isyaza86 is86
Akak taknak buat gigi ke kak???
isyaza86 is86
Akak tambak buat gigi ke kak
Firhan Rizani
4:57 pEnD4LaMaN
ame Riskand
Meletup la pc aq...ouh lupa kat phone ✊🏻😆😆
Nazrin Pascal
Ni mesti daripada 'Treble Project'. Harap HTC, One Plus, Nokia dan Sony masuk projek Google-Qualcomm ni. Nampaknya rasa nak guna Samsung balik bagi telefon 5G nanti.
Aiman Fazli
Kenapa aku tak dak pubg baru tu? Dia support dak android 8?
Алиф Даль Мим
Hahaha Huawei penternak khinzir . Mujur aku bukan fans dorang..
Aina Joe
Huawei 😂
Hokage 4666
dulu pengguna nova 3i,gerak ke jenama lain,kelakar plak bila ingat balik,ssetengah user huawei masa tu yakin sgt hongmeng software huawei akan atasi GMS,mrk kata ada apk itu ini jd backup,ingat semua pengguna tahu sgt ke benda2 mcm tu,dan buat apa nak buang ribu2 ringgit utk benda yg "tiada"sedangkan berdozen ada brand pilihan lain pd harga/spec sama atau lebih murah
Syazwan Hifzhan
mengaku jelah pubg new state tiru call of duty
Intervention2348
PUBG banyak tiru COD dari console PS4...