Bayar Wifi Mahal, Tapi Slow? Cuba Solusi Ini

Bayar wifi mahal-mahal, tapi wifi tetap slow? Mestilah rasa tak best kan? Tetapi kadang-kadang sebab terjadinya wifi slow ini perkara kecil sahaja.

Daripada korang mengambil keputusan untuk upgrade kepada pelan wifi yang lebih mahal, korang boleh cuba dulu beberapa solusi ini!

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Muzik Latar: Akira Ishikawa & Count Buffalos ‎– Heated Point 1975
https://www.youtube.com/watch?v=ieHeQ4FQsIQ&ab_channel=aquarianrealm

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#WiserMY
Komen
Aiman Rafiq
Aku Bukan Wifi Internet Yg Selow
Slan Isa
Aku dah x heran hotspot percuma..kat rumah aku WiFi boleh dikatakan laju aje..alhamdulillah..😊...
Bob Channel
Dia punya "nawaitu" tu sama je😂
Afiq Ashraf
Tips lg korang try pakai fon rog3..sb dia de dual signal wifi..mmg sedap..even aku duk dapur or laman rumah pun xde masalah..fon lain ade??haha
Esma Zufaireen
Eh eh abang MU!!
NOVA STAR PUBG
.
Hamimah Hamdan
wifi aku tkde masalah, unlimited, maxis.. tapi!!! area rumah aku yg xelok.. line maxis mmg teruuk hahahahaha
al imran
4:38 mesh Wi-Fi
4:14 wifi repeater
Danial Irfan
Bang wifi sye kalau pakai ok laju tapi wifi tu pakai dalam 15 minit tiba tiba internet speed drop kadang kadang sampai 10 bait pastu dalam 5 sec tu baru ok balik. Wifi dh unifi dh tapi dia jadi macam tu cuba jelaskan bang
qaie zm
hye bangman
Dr. Syahmi
eh ni dia nika nmain tik tok aku macam pernah nmpk dia
Fara Chanシ
Aku punya wifi auto connect je aku gi tingkat atas terus connect🗿🗿👉👈
nick
nmpk brader ni jadi penjaga gua hari tu ? 😂
Rizal Zakaria
bro ni yg buat tiktok bahan Liverpool kan?? terbaik bro.. nanti sy folo
ZARIFF NAJMI123
wow bang Aiman
MUHD ZAKUAN DIN NASARUDIN
Mana flinter ????
MUHD ZAKUAN DIN NASARUDIN
Ni bang mansalim
Son Goku
Tapi kan saya sorang ja guna wifi pun tak jalan.Yg lg best bila panggil orng pada syarikat wifi untuk datang tngk auto hijau boss tapi lepas dia belah auto kuning merah 😂mcm lune wifi tu boleh kawal taik betui
abe apih
internet malaysia slow
Roses King
Masalahnya uma aku ni byar ratus2, tpi 1 ke 3 mbps je dpt, abah dia la,
Paling laju pun jam 2 3 pagi, tu pon 12 mbps je pling tggi,
Alasan telco semua traffiq jem,, (alasan sejak aku skolah rendah)
Fiber tdak available dlm area uma aku,
Signal always 4g+ tpi hanat 1 mbps,
So ad sapa2 bole bg nasihat dn solution😣