Rugi Phone Support VoLTE Tapi Tak Guna. Ni Cara Nak Aktifkan Dekat Phone Korang

Korang pernah ada masalah, bila call orang, tak dapat guna internet? Korang tahu tak sebenarnya ada teknologi yang bernama VOLTE, yang membenarkan korang call, pada masa yang sama boleh guna internet! Jom tonton video ini untuk mengetahui dengan lebih lanjut!

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Muzik Latar: Akira Ishikawa & Count Buffalos โ€Žโ€“ Heated Point 1975
https://www.youtube.com/watch?v=ieHeQ4FQsIQ&ab_channel=aquarianrealm

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#WiserMY
Komen
syed muhaimin
boleh guna internet tpi agak slow
Al Bar
Terbaik bangโ˜บ๏ธ๐Ÿ‘
M. Shafiq
Phone aku tetibe je kluar logo vo))LTE ni
...aku ingat phone aku ade problem td...sbb sblom ni x de lak kluar logo tu...
Azlan Azman
Penjelasan yg jelas. Tq. Phone Huawei Mate 20 baru je update VoLTE nih.. ๐Ÿ˜…
Ana Zainal
banyak utuber asyik review hp utk games ja.. cuba review hp utk tarikan line GPS pulak.. msti abam2 kakak panda grab yg buat e hailing nk tau. sbb byk hp terbang gps ni. sbb tu susah nk masuk order
Zakieyda 1986
Boss fon Sy baru2 ni naik sendiri Lps tu hilang..mcm mna nk bg ada blk voLTE tu...plssss info๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ๐Ÿ™๐Ÿผ
Farizzuan corn
lol aq pakai redmi note 9...sebelum ni mmg x de volte..tetibe lepas beberapa hari lepas video ni...tetibe ada logo volte...padahal aq x setting pon
Ngeh
Sama je, aq dah lma ter on volte, tpi sma jgk disconnected
Mohd Fadzil
Huawei nova 3i saya support, poco x3 x support ka? Jom swap phone ๐Ÿคฃ
Ayman_ Faris
Sony user be like : ๐Ÿ˜‘
muhammad haffe
kalau VOLTEHD tu apa
arif hanafiah
Aku pakai simkad unifi volte padu gak
Azza Zikri
Terima kasih kerana bagi tahu
keen_
2:17 diorang tak nak hebohkan sebab nk jimat duit, bukan macam shoppe lazada buat iklan belambakยฒ padahal ramai je orang dh download
Razz Bolt
Wiser, minta kembalikan #TipsGajet dekat tagline tajuk please ๐Ÿคฉ
Mr Typing
poco m3 dah ad
mod saiful Nizam
Saya guna Android 9 dan 10 tetapi Android yang saya cakap ia dapatlah.
mod saiful Nizam
Dan tarikan line internet sangat kuat.
mod saiful Nizam
Saya guna UNIFI.
mod saiful Nizam
Saya tahu maksud VOLTE ialah lebih jelas dan kuat.