QnA: Charge Smartphone Guna Watt Tinggi? Perisian Suntingan Video Beginner?

Menjawab segala pertanyaan dan kemusykilan anda tentang smartphone.

Penyampai dan penyunting video: https://www.instagram.com/mhd.afqz/
e-mel wiser: [email protected]
Telegram Wiser: https://t.me/wiserarmy


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​
Komen
Mohamad Safwan
Tq sebab jawab soalan saya kalau macam tu iphone apa yg elok tuk wat konten tiktok ngn ig
haziq ozil
hye nak tanya boleh ke email icloud masuk ke phone android?
Hafeez Danny
Kalau nk guna ipad utk belajar universiti sesuai ke?utk pelajar yg guna basiclh office,excel bukan autocad ke ape2
muhd iLyas
Ape beza ram dgn chipset..mintak tolong wiser......
ADAM NJMIE
Kalau iphone support 20watt tapi saya cas 12watt ok tak?
Muhammad Rahman
Bodo dia mintak Android bukan iphone
Shahriel Zanaabidin
wiser tolong saya, saya nak beli phone bajet dalam rm 1500 bawah. antara xiomi mi 11 lite dgn samsung galaxy A52. which one more better?
TwOne Firdaus
Betul2, filmora
Kuah Kacang
Macam takda je soalan kat twitter.
Shafie Haron
laptop kat depan afiq tu brand apa
miroll hakimm
Jap..mana timeframe... Dlm video ckp nk ltk timeframe? 😁
Are Yen
Sekadar pandangan
1. Kalo boleh soalan yg merepek mcm ape beza junior n senior tu xpyh la ambil xde kaitan dgn gadget.
2. Soalan 1 tu kalo da tahu dia mksdkn ui baik bro teruskan bg jwpn ui ape yg bro pnh guna..kita tahu jarang org tnye guna os ape kn 😂
Muhammad Syamim
bro afiq, boleh recommend tak speaker PC yang berpatutan, bawah RM 200?
Eizwan Eiz
boleh explain x psl kamera mirrorless tu, slalu dgr tpi xfaham
Syamil Razali
Charger pun dah x bg, cmne 🤣
dato aidil
Kalau kite punye charger 33 watt n then main sambil cas bole rosak ke😂
Putera Danishaqashah
Slam boleh x abng pilih IP 11 atau Mi 10T pro atau Poco f3 untuk tahun 2022
syafiq honda
assalamualaikum afiq..nak taye nape oxygen os semua ckp bgs..tp tgk dkt page fb oneplus nord..byk ckp phone cpt overhaeting & bateri cpt drain..
Fufu YaYA
the best telco?
Wilmi Wailem
Wiser is my no 1 chnnel youtube di malaysi ni. Aku dah tak tunggu video dari channel lain.. memang ni saja......... aku punya soalan. Apa hp entry yang paling bagus. Rasanya dengan harga.. entry level