Mana Lagi Best Xiaomi 11T Atau 11T Pro ?

Akhirnya Xiaomi 11T series dilancarkan untuk pasaran Malaysia. Jadi korang mesti tengah fikir nak angkat versi yang mana ? Betul tak ? Hah jangan bimbang video ni Imran akan terangkan kepada korang semua apa kelebihan yang ada pada setiap telefon ni.

Klik untuk beli
Xiaomi 11T Pro : https://invol.co/cl6b960
Xiaomi 11T : https://invol.co/cl6b96e

Penyampai video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Editor video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Xiaomi #Xiaomi11T #Xiaomi11TPro #Cinemagic
Komen
duan compaq
Dia ni dgn vivo x70 pro mane paling berbaloi beli?
Simon Lawin
dia geng sama poco f3 5G tu memang suhu haba panas cepat perangkap didalam, itu sahaja masalahnya kena pasang cooling fan, kalau tidak pakai cooling fan dalam seminggu dua performance drop terus. Kena faham2 sahajalah main separuh dia akan lag sebentar dan jalan lancar.
Khairi Guy
Aku baru beli setakat ni memang mantap geng. Camera video nya memang best
E. J. A. N
Tumpang tnye.. Hp ni boleh play video 8k kat YouTube ke?
Ainnur Zafirah
so far aku gunaa, okay lah not bad tapi yang aku tak suka gambar dia bila zoom macam pecah² tapi video memang superb❤️‍🔥
Hazwan Hassan
cyber cresint 1 ni
Anuar Afendy
kalau bli utk mak saya yg setakat fb wsap insta shopee..amik 11t okay x? ke kne amik 11t pro sbb cas laju..pening pala nk pilih
alifaiman
11t support 120W jgak ke varian pro je
Fattah Vasya
Saya kekalkan Dengan Menggunakan mi 10t pro 5G jer
Dmitry Balandin
Baru je lepas rembat satu warna putih. Aku kecewa sejujurnya tak sedap main game mudah panas.
nakano 27
cas bateri cepat..tpi bateri cpt hbis ada tips utk jimatkn bateri
Dumbledore
buat comparison 10t pro & 11t pro
asfaizan abas
hai, nak tanya kenapa 11t saya asyik keluar notifications sim card isn't installed or activated ye?
Muhd Luqman
Dgr cite miui ni byk bug... Betul ke sbb plan nk beli fon tuk adik sedih sgt tngok fon dia
Amani Supian
Apa yang aq tau snapdragon 888 di xiaomi 11tpro tak power mcm di snapdragon888 di fon lain, xiaomi terpaksa hadkan utk taknk bg panas, bechmark 11tpro dlm 600k lbih, sedangkan fon lain dh 700k lebih, so faham faham jela
Badrul Munir
Mana better untuk gaming 11 t ke 11 t pro
Ainnur Zafirah
NAKK TANYAA BOLEH TAK BAGI FEEDBACK MIUI 12.5 NOTIFICATION KAT 11T NI?
fadh lieyz
Adoiii baru jer beli Mi10TPro ni tak sampai sebulannn huhuhuhu😭😭😭
Loqi 45
Mi 11t biasa vs redmi k40 gaming edition mna lagi berbaloi
pensil kayu
Tumpang tnye OK ke 8gb ram berbnding 12gb..bkn hardcore main game