OPPO Reno6 & Reno6 Z - Gambar Mana Lagi Cantik Ikut Selera Tekak Afiq

Video kali ini kita menjelajah ke minda Afiq untuk melihat gambar jenis mana yang dia suka antara OPPO Reno6 dan Reno6 Z.

Siri OPPO Reno6 5G kini dibuka untuk pra-tempah awal, percuma hadiah bernilai sehingga RM779!
OPPO Store: https://www.oppo.com/my/store/product/reno6-series-pre-order.P.P1000256
Shopee: https://shp.ee/aj66pw3?utm_campaign=s12017474_ss_my_othr_vodka-garren-new-launch-campaign-2021&utm_content=branding-pr-landing-page-vodka-garren-new-launch-campaign-

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#OPPOMalaysia #OPPOReno6 #OPPOReno6Z
Komen
Ma koy
what happened? i thought they have the same set of cameras?
Lombok pejuang Ringgit
Oppo Reno6 Z is the best tak rugi aku beli 😘😘
Mustafa Kamal
aku pun tak tahu nak pilih mana satu fon reno 6 atau reno 6z😂😂pening
One Yakuza95
Reno 6 vs samsung a52 mne ag padu
mak jemah
Jadi secara overall mana lagi better 6 atau 6z?
farhan bin azman
Oppo Reno6 Pro 5G coming soon
khaii faa
Reno 6 pro takde ke ek keluar ?
Akif Ngasri
aish aku pikir screen aku rosakk
mohd hamdan Mahidin
Bukti gimik....haha
Miss Maimon
Boleh saya perbezaan play store,galaxy story,app store
official. kaki.step.bidor
tapi aku suka design reno z...tapi reno 6 lebih function baru yg menarik aduhh ...delema terok doh ...kenapa tak buat je dedua design sme
Adzim Pauzi
Mantap jelas padu👍🏻😊
Akram AB
Nak tanya kalau kerap tukar sim 1 ke sim 2 ade masalah tak dekat fone ??
Wilmi Wailem
Memang 6z tu lagi lawa.. pop kaler
Nizar Hamdun
R6 lagi ok..sbb harga beza 700
Mr TV
pebenda lah background tu ada spanar 1 biji je. aduiya.. letak la cangkul ke.. tukul ke..
Gaxendale Andrew
korg rasa berbaloi ke ambik reno 6 nie dgn harga rm2399?aku tunggu honest review dari wiser pasal reno 6 pasal skrg dia org buat paid so mmng dia org puji2 reno6 nie
Asraff azham
Bila oneplus nord 2 nak masuk oii, penat aku tunggu ni.
Msyh 77
Meor,,, tu laptop level51 kan ? Forge apa tu? Cun tak screen n performance?
netizen_marhaen
aku ade M3 dgn RN 10 PRO
sampai skrg tak tahu guna camera dept