PRISM+ X340 PRO 34 - Boleh Kata Harga Marhaen Untuk Apa Yang Monitor Ni Bagi

Sekali lagi pihak PRISM+ menhantar dua monitor terbaru mereka iaitu Prism+ X340 PRO dan X300. Apa yang menarik mengenai kedua-dua monitor adalah dia menggunakan paparan jenis curve dan mempunyai refresh rate yang tinggi. Persoalannya adakah monitor ni berbaloi untuk dibeli ?

GMW: https://wiser.my/gmw:
Beli Monitor Disini

PRISM+ X340 PRO
https://invol.co/cl4xwvy
shorturl.at/rRSU9

PRISM+ X300
https://invol.co/cl4xww3
shorturl.at/CD036

Beli Di Website Prism+

Prism+ X300
https://prismplus.my/WiserMYX300

Prism+ X340 Pro
https://prismplus.my/WiserMYX340Pro165Hz


Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#PRISM+ #PRISM+X340PRO
Komen
espguitarz1
Prism +340. 98% muka kau, 2% video product shot. Please Revise.
Nextflix 2015
nk amoled.. samsung. ok bye..
Hasyim Suparlan
Correction* 1500r lagi lengkuk dari 1800r
AIDID ABD RAHIM
PS4 boleh ka main kat monitor tu ?
mohamad taufiq
kayanya marhaen Malaysia
AFIFI ASRI
Mostly VA panel ni kebanyakkan ada kat monitor curved x penah aq jumpa monitor ips curved ,
IPS=editing+lawa sbb color accurate sedap & skrg men game pun dh ok sbb response time dia byk improve dh tapi x leh lwn ahh response time ngan TN make sure IPS skrin cantik tu sRGB kena 100+%
TN= paling smooth drpd IPS & VA make sure 144hz ahh (best choice utk hardcore competitive fps game)
VA= dh mcm movie & contrast ratio dia mantap, main game open world, racing & flight sim sedap ni.

Ketiga2 jenis panel ni aq bandingkan dgn refresh rate yg sama iaitu 144hz.. kalau 60hz tu panel pilihan terbaik ialah IPS.. so kesimpulannya, bagi aq IPS bagus utk user editing , TN lak bagus utk hardcore competitive fps & VA lak bagus dari segi contrast ratio rasa mcm tgk movie.
NIMADIF
knp dia tak pakai screen amoled eh
MR EJUCK
Nk tnya,mcm mna nk update android 11 kalau pakai realme 6pro?ke xsupport?
Paanz Gamespot
paduuu
Pita Pelekat
IPS Lagi better hmm
Zafaron
Kalau dr nano ips ke va panel okay ke? Minta pendapat siapa pernah beralih ke va panel.
MONALIZAPC
uit,kenapa merah kat leher tu? lol :P
Muhammad Iqram Bin Abdullah
Tolak tepi ? 1700 kut bukan murah
Muhammad Iqram Bin Abdullah
Harga buto baik ambik mi monitor , atau yg ada brand sikit
Muhammad Iqram Bin Abdullah
Product Singapore , aku kureng sikit. Ape pon review ketum terbaik
Afif Razali
Sim racing pun sedappp
R.
minggu ni semua fyp youtube aku keluar pasal monitor prism,bermacam2 jenis.....aku rasa monitor ni baru masuk Malaysia kot...
Zack Z89
Antara geng2 yg takde effect bila kedai gunting rambut tak bukak salah sorgnya mamat ni la.😂 rambut panjang rilek jee
Zack Z89
Sorg youtuber review prism+ , semua nak review prism+ 😂😂😂 mmg musim kot. Power la marketing prism+
Muhamad Hamizan Mizan
kepada Wiser... nk bagitau, pasal lengkung... makin kecil number bermakna makin lengkung... contoh 1500R lagi lengkung daripada 1800R... Imran ade salah ckp tu, "dia ckp 1800R lebih lengkung dari 1500R abang dia"..