Pengalaman Selepas Setahun Guna Pixel 4XL

Bila Google Pixel, mesti ramai yang teruja dengan kemampuan kamera pada peranti Pixel. Setelah setahun dilancarkan pada Oktober 2019, Pixel 4XL ini masih berbisa?

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Google #TeamPixel
Komen
rashidiin teh
Pixel 4xl atau mi 10t pro? Mohon bantuan please
Faris Syafiq
User pixel 2xl here
Hakim Melor
2xl hadir🔥
Joe Casey
Aku sorang je ke prasan bunyi guntur?
Farah Shahida
Masih tengah menunggu untuk beli pixel for the first time. Pixel 5 ok x? @ just tunggu pixel 6?
Dame AD
Sama la aku pon pakai pixel 4xl..beli sejak awal dia release 2019..puas hati pakai skang dh android 11..skrin cun 90hz,speaker power,xde lag..tak pakai case naked je kaler putih..maybe aku pakai smpai akhir thn ni jgk mcm afiq..dgn keadaan pandemik ekonomi x menentu ni..tgk pixel 6 camne
Najib Muslim
Dari pixel ke s10 ke mi10t terus ke xr balik ke pixel... Pixel punya gambar padu.... Ko tak perlu edit banyak sangat... Cukup tambah perasa sikit, meletup terus rasa dia, padu.... Tapi........
Kenapa borak2 kat atas katil sambil kepit2???
Faddli Syamsul
Byk explanation Afiq ni xsampai/xabes sbb Imran ni potong, let him finishhhhh...
n kenapa topic discussion jumping byk sgt, kejap cite beauty mode 4xl, xhabes lg tibe2 pegi cite pasal wide angle 3xl, then cite pasal notch 3xl...wattt????
Bro Mang Tech
User nokia here. Jangan kecam pliss..

Like sikit..
Fareeq Ibrahim
cane nak beli Google pixel ek?😌
Rahim Noor
setuju part gambar dari pixel. pengguna pixel mmg akan tau gambar tu gambar dari pixel ke bukan. mmg ada look dia tersendiri hehe
FaaizRaahim 96
Aku masih guna 3xl. Walaupun camera satu je, hasil gila² punya gempak.
Zyra Zayra
#team Pxl 3a
Fitry Hakim
Still on 3XL after 2 years 🤙
Zulmuhyi Zulkadri
Sy pengguna Oneplus 8t dan Pixel 2 XL. So far utk performance and display mmg oneplus. Tapi bila comes to camera, mmg on the go punya camera, mmg sy akn pilih pixel. 😂 Xtau knp. Sting lain mcm pixel ni.

P/s : ex sony user. 🙏🏼
Zafreen Channel
tunggu imran plak😂👍
Kzed Sure
Pixel strong di foto
Lg strong di video
ADIF YT Channel
Wuu
Hanz Hanz
Seriusla pixel mmg best
Farhan
Pixel 4a 5G lgi better bat3 kan dri 4xl