Telefon ni ada Ois pada kamera Selfie dia ?

Jadi Vivo baru-baru ni baru sahaja mengeluarkan smartphone terbaru mereka iaitu Vivo V21. Apa yang menarik tentang smartphone ni adalah ia mempunyai Ois pada kedua-dua kamera iaitu kamera Utama dan kamera selfie. Jadi apa yang menarik mengenai smartphone ni ?

Beli vivo V21 di Shopee - https://invol.co/cl3wka1

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#Vivo #VivoV21 #VivoV21e
Komen
Joewee Aron
team wizer ni semua adik beradik ke? sama je muka mereka semua..banyaknya adik beradik ni....i bukan cakap pasal kawan yg panggil sebagai "bro"...saya cakap pasal adik beradik betul ya....LOLZ...
khairil ae
Dimensity vs snapdragon.. Mana baik?
Wafi LIVE
aku dh penat pakai vivo nk tukar google pixel ah
muhammad zulfaqar
Baru beli v20 menangis lepas tengok vid ni
Satria Saidi
O i s...hihihi
Lukmal Hakim
bang nak tanya, vivo v21 ni auto boleh support 5G ke nanti bila Malaysia dah ada 5G? atau kena upgrade ke v21 5G yg baru pulak?
mcla ruzilah
Wiser Buat la review phone ni
Shahrul Zahri
Iphone noob...
HASAN AMIN
Nnti minta full review phone ni ye Wiser
M.N Hafiz
Selfie dia kebanyakan overexposed
Sallehuddin4280 Sallehuddin4280
Phone vivo Kali ni nmpk mcm berbaloi dgn harganya..byk jgk fungsi2 canggih lebih2 lagi part kamera.. boleh extant ram tu yg Rey tu..
danialhakimi09
Biasa je pic2 vivo ni tak thp mengkagumkn lg. Pd aku Oppo lg power
Muhamad Asyraf
Selfie kabur
Kepok Lekor
eh yeke type c..mcm micro jer
Aiman Mahadi
Aq dah test fon ni..OIS aq rasa gimik jer sbb aq compare ng fon reno5f eis je..tpi kuality gegar same..xbeza
pijesz
Macam kurang je lighting
Nufail Rahman
mungkin OIS die kicks in or betol2 tunjukkn taring die bile time malam je kot.. dr degi penstabilan, rase EIS da baik da kot.hehe
Nixxo Gamer
HTC 10 juga the REAL OIS camera depan ...
Always Honest
Oppo Find X3 Pro ade Ois kan pd selfie camera?
Lanun5193 Lanun5193
Gu tgk video pun gegar2 jer .. apa yg best ya bro ..