realme Buat Berus Gigi Pulak Dah!

Realme bakal melancarkan 5 peranti baharu untuk lineup AIOT Season 2 mereka. Adakah peranti-peranti ini dapat membantu dalam kehidupan seharian kita? Berus gigi bluetooth pun ada beb! Jom tengok Bangman unbox!


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...



#RealmeAIoTSeason2 #RealmeMalaysia
Komen
sipon azizah
Realem
Muhd Adi
AHAHAHAHAHA
am bum bum
asmr berus gigi
Hikenz Hidz
Abg man nk tanye bole?. Mcm mana nk beli barang Realme nie?. Ade website realme ker ape?. Klau beli kt shopee takut mcm2 jadi. So Mana nk beli realme punya brand nie?
Vansoffthe Wall
Realme ni jenama paling mengarut skali 🀣
Idin Z
Ni barulah Comey Smart.... Bagi ⭐⭐⭐⭐⭐
rasydan tajudin
Hafizh soep satu kali ☝️
Angah Syber
Aku tunggu Realme keluarkan Laptop atau pc pulak πŸ˜…πŸ˜†
Amir Mirul
Mintk background music
Faizal Idris
πŸš»πŸ”―πŸ”±β›Žβ™“β™’οΈβ™‘οΈβ™οΈβ™οΈβ™ŽοΈβ™οΈβ™ŒοΈβ™‹οΈβ™ŠοΈβ™‰οΈβ™ˆοΈβ°βŒ›β³πŸ”šπŸ”πŸ”™πŸ”›πŸ”œπŸ”š
Syakir Yaqzan
Add la features channel korang dekat page ni. Senang subs baru nak tengok vid2 korang dekat 2nd channel tu
Mohd Syahzman
Kenapa intro lain πŸ˜‚
KIYANKZ MOVE
Macam amongus camera tu
Norsairul Saidon
Hexagon tu bang
The beast Slayer
Bang man salim
irruwansyah channel
360cam micro usb, toothbrush usb type cπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Hariz Zikri
Haukeh oktagon
Mukhlis Syabet
Mohon next video bangman buat unboxing pakai filter qna
DORAI CAMAN
7:49 nak jampi sape bang man🀣🀣
Raja Arman Alif
Dah boleh kut realme keluarkan electric car for next gen πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…