Redmi 9T Atau POCO M3? Spesifikasi Sama, Tapi Satu Je Beza

Dalam video ini Imran akan membuat unboxing Telefon terbaru dari Redmi iaitu Redmi 9T.

Spesifikasi

IPS LCD, 400 nits
6.53 inches
Resolusi 1080p @ Full HD+
Android 10, MIUI 12
Snapdragon 662
UFS 2.1 - 64GB
UFS 2.2 - 128GB

Kamera
48 MP, f/1.8, 26mm (wide)
8 MP, f/2.2, 120˚ (ultrawide)
2 MP, f/2.4, (macro)
2 MP, f/2.4, (depth)
8 MP, f/2.0, (Selfie)

Batteri
6000 mAh
Fast charging 18W

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Redmi #Redmi9T
Komen
Arif Aiman Azali
Gaming test plsssss
jalak jebat
Kalau UTK game budak2 mcm masak2,among us, race car tu okay ke 9T ni?
Affan Salleh
Jadi yg mane lagi bagus redmi 9 ke redmi 9t?
mohd zeir
Iya..buat lah gaming test,,,kalau vs dgn realme 5i mana yg berbaloi utk di beli..
Mohd Aisahruddin
sepatutnya charger dia xiaomi bagi 22.5 watt bang
Husais Line
REDMI 9T
POCO M3
REALME C15
tolong aku.. yg mana satu cun?
samurai yt
Redmi 9 or redmi 9t yg mna bagus tolong kasi tahu.... Sb nk beli salah Satu ni.... Agak confus nk amik yg mna
Deepakgesh Ganesan
Gaming test plsss
Mocking Jayo
Macam orang perak je deme ni
Zamry Abbas
Tajuk kurang tepat : bukan "satu" je beza tapi ada "dua" perbezaan (ultrawide lens + 6gb ram)
Qada Bahar
2 je beza yg ada pada redmi9t tapi tiada pada poco m3. Camera ultra wide dan NFC.
Firdaus Zainudin
boleh buat video compare Redmi 9T dgn Poco M3. speed test, camera test, screen test, battery test, semua la
Nadox
Buat gaming test plzz...
Azim Iqbal
Buat perbandingan antara Redmi 9 & Redmi 9T pls👍🏻
ZarGon HairCut Zargon
Xpayah la nk kondem kan sangat tot....
Irsyad Iskandar
Buat la gaming test...lagi2 genshin hahaha
Saif Sulong
0:42 ada ke versi 4Gb ram 128gb storan?
az roy
Wiser..try review sony xperia plak..
Geleh Beso
Phone kita sama la Imran ....
Kita Buat
intro gempak