Harga Jam Ini Takkan Koyakkan Poket Korang

realme Watch 2 semestinya menjadi sebuah fitness tracker yang mencuri perhatian ramai. Ini adalah disebabkan harganya yang sangat murah di dalam kelasnya, iaitu RM229 sahaja! Ia serba lengkap dengan ciri menarik, dan hadir dengan skrin yang amat cantik. Kalau korang nak beli fitness tracker, pastikan untuk usha dulu realme Watch 2 ini ya!

Boleh beli realme Watch 2 disini :
Shopee - https://invol.co/cl4lvlc

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
emi sukur
Koyak poket jgk bangman rm200++..
hamba lemah
selagi tak bawah harga seratus..selagi tu bgi aku mahal haha
Amirul Nizam
Bang Man
Yefraim Yef
Tak la menarik sngat
Superdry Co Ltd
Function lebih kurang mi band je. Baik ambik mi band .minimalistik dan affordable
Nasha
Baik beli amazfit bip u pro
Eddy Badawi
Ak dh pakai sebulan...
Ada 3 bnd yg ak tk suka ttg jam ni..
1. Kerap sgt tibe2 disconnect..
2. Rise to wake mcm susah, melainkan tgn kau tgh rest..
3. Kalau kau nk silang tgn, terkena skrin jam tu, tibe2 jd mode pilih wallpaper..

Yg baiknya, kalau rasa nk acah2 iwatch, bole la pakai. Bnd asas dia pn biasa je...
Minato Namikaze
Alhamdulillah dpt free drp J&t reward raya katenye 😂
Persona
Uiih.. bkn ko ka d tiktok yg kening mcm jin tu
Aizat Ariff
ada bangman, aku like!!!!!!!! x tau kenapa suka tgk bangman ni...semoga dimurahkan rezeki selalu @bangman!!!! lesssgooo!!!
anime watch
yg ni yang kat fb video menjerit-jeritkan?
MEOR AZAHARI MEOR AZMAN
3:25 nnti kuar noti
Bang Man joined telegram
Faiz Musa
Takde gps, ada gps cun dah
Pidut6587 PP
stay guna blitzwolf bw-at2 modal rm105 je.. next nk upgrade yg elok sikit.. mybe x realme..
Firdaus Hisam
Aku suka pi Mr.DIY , mcm2 jual... Smart watch, smart band... Semua ada juai... Harga pon mur2
APEED G
konspirasi iluminati part 18 lessshgo.kenapa jam tangan yg kita suka selalu tk dapat beli?aarggghhhhhhhhhhhhhh
Francesco Totti
Aku xnk ckp byk... Smartwatch yg terbaik adalah yg ada built in camera... Selagi feature tue xder pada smartwatch... Ia bukanlah yg terbaik... Yg ada mmg terbaik!!...
Cikgu Irwan Channel
Hampir semua fungsi ada dalam jam ni ada dalam huawei band 4 aku. Beza paling ketara saiz screen. Aku dpt dulu free je beli empon Huawei Y9s. Tunggu yang lagi power la. kot nnt boleh connect dgn kereta. Boleh start kereta dari jauh. 😂😂😂
Daniel Adam
Dekuu!!!! 4:49
newona7x
Kahkah, better ambik bip u series, harga centu siap dapat ada gps