Berbaloi Ke Tidak Nak beli realme Watch S Pro Ni? Ini Pendapat Kami

realme membariskan lagi produk AioT mereka iaitu realme Watch S Pro. Menggunakan paparan skrin Super Amoled, kapasiti bateri sebesar 420mAh dan menyokong dengan ciri SpO2.

Beli disini

Lazada: https://invol.co/cl2e22m
Shopee: https://invol.co/cl2e22z

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#realme #WatchSPro
Komen
Kevin Loh
Dpt sync dgn iPhone ke?
THAT ONE GUY
Real me watch s pro bila on dia tulis "please connect to the APP update the resouce file" kenapa ya?
Mr nobody
realme watch ni kalau connect kat ip tak alert ws or other mesej🥲..cuma alert call jer🙂😇
Mohamad Asri
Realme smartwatch s pro dengan huawei GT 2 PRO mna lagi berbaloi utk beli?...sebb skrg sy pkai fone realme
Nyamuk Nakal
Penerangan yg baik
This is Alpha Leader
rekomen smart watch rm200-300
Qamarul Sabri
Sudah2 lah cerita psal wear os tu.. Ni jam fitness tracker. Bkn smart watch sgt. Klau muaz malek dia xkn mentioned jam ni sbgai smart watch. Dia slalu akn pnggil fitness tracker watch. Sbb apa? Sbb target market pembeli 2 jenis jam ni adalah berbeza.. Org beli fitness tracker xnak pn wear os pn yg mna x penting. Apa yg pnting ialah feature2 fitness yg ada dlm jam tu. Klau running, ok x gps dia, ok x stiap sensor dia. Detail x mklumat workout tu. Jnis wrkout2 apa yg ada.. Apps2 drpd wear os tu bagi golongan ni adalah useless. Hnya os yg kuat mkn bateri. Kena cas jam hari2. Market smart watch pulak lebih kpda yg nak feature2 smart tuu.. Biasanya utk kgunaan sharian khidupan. Fhm2 lah apa feature nya.. Bleh angkat call, ada google assistant, ada maps dan sbgainya..

So reviewer, stop samakn smart watch dgn fitness tracker watch yer.. Klau x knapa hrga garmin lgi mahal drpd apple watch wlaupn dia x smart sgt.. Sbb fnctionnya brbeza utk target market yg brbeza.

Stakat ni aku prasan muaz malik je slalu mmbezakn 2 jnis jam ni. So review akn terarah kpd jnis jam trsebut. Klau x akn jdi mcm review ni yg jadikan xde wear os sbgai kelemahan..

Skadar pendapat
Rogue Of Gaizen
Baik beli mi watch atau amazfit trex
Alvin Suffian
Fuh lagi murah dari xiaomi smart watch
Nik Idhan
Kalau spec macam ni rm599 kira mahal
Sasxd Ddfff
Yang ni boleh terimah incoming calls ke bro?
Mohd Zamani
Kalau nk cnggih bole tgok jnma zeblaze thor..padu
Afiq Aziz
harga mampu tgok ni
Longhair angler
Smart watch realme ni ke amazfit t rex? Mana baloi?
PowerOfJustice Malaysia
Rasa mcm realme watch SPro better drpd mi watch cuma realme x de apps tu yg sedih
h aff
madtoi 600 plk😂 harga poco m3 jo
Alan Ruslee
baru ja beli watch s biasa dh kluaq baru
amsyar M.
599?699 dapat smartwatch berspeaker Yang boleh call&dengar lagu which is "honor magic watch 2" ,apa pendapat korang? Wiser Cuba²lah buat persaingan antara dua ni
sidi latif
Makin padu Afiq
Shahrul Hafizi
Sama watch gt 2.