Suunto 9 Peak - Harga Sampai RM3000, Dah Kenapa?

Selalu sembang pasal fitness tracker harga marhaen kan. Kali ini kita ada barang RM3,000 dari Suunto. Berbaloi beli jam bangsawan ni?

Klik untuk beli Suunto 9 Peak:
Shopee - https://invol.co/cl7gmlz
Lazada - https://invol.co/cl7gmmy

Penyampai video:
https://www.instagram.com/meoflaxz​​​

Editor video:
https://www.instagram.com/meoflaxz​​​


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Suunto9Peak #SuuntoMalaysia
Komen
Ruby BP2
Seperti GO PRo la, sejarah nya dia nak camera masa buat surfing takde camera sesuai, design camera sendiri minta syarikat China Hotak, yg banyak barangan ada di Kedai DIY tu buat, harga satu USD3 jual kat market beratus USD , Suuanto dulu2 banyak buat compass, berapa harga sebenar kilang China jual satu sebelum letak Brand suunto ?
Ben Asyara
Beria aku ingat suunto ni asal dari jepun..finland rupanya.
Mohd Nizam Sazali
Marhean macam aku nie pakai Amazfit Trex pro pun dah cukup
Abang Nazri
Buletin gajet takde ke minggu nii
Pzur Joestar
Wow mahalnya😱.
netizen_marhaen
mana aliff dgn helmi..aku lame tak nampak diorang
e2XioN Army
Nak tanya tab yg berbaloi utk editor video , photo dengan games tab apa?
ubi kayu
baik makan siakap 😂
Rinukut Rukut
Halusnya bulu tangan hensom lg tu 😁
Azree Azree
Rekomen 5 gamepad murah tapi berkualiti
Wan_Vlog
5:52 tu mcm sangkut masa scrool...mmg mcm tu ke
Powerpuffgirls chanelL
Buat garmin watch plak
Matsutake Nice
beli apple watch jelah .. kalau nak jual semula pun ada harga ..
Pidut 6587
maaf jam atok sy rado. 😌
Hafiz Shaari Production ✓
Mampu pakai copy ori je..kalau jam ni..fon je pakai original 🙂
Hafiz Ishak
Suunto ni ok lagi,casio smartwatch lagi yahudi laknatullah punya harga,harga lebih 4k,rm 5k pun ada..tapi tak banyak feature² yang best²
Hafiee Fie's Basri
Kalau versi vibranium berapa agaknya.
Dumpling Cendawan
Baik beli rtx 3060.
Amir Adham
Tak mahal mana...try review coros vertix 2,harga 3299...mmg terbaik jam fitness
irkif kazor
Amalkan zikir Rabbaniyah setiap hari - Ustaz Jafri Abu Bakar Mahmoodi

Nak tenang, nak selesa dalam hidup & nak rasa dekat dengan Allah amalkan zikir2 ini, in syaa Allah :

1. Astaghfirullahal azim - 100×

2. Subhanallah wabihamdi subhanallah al azim - 100x

3. Lailahailallah - 100x

4. HasbiAllah wani'mal wakil - 100x

5. Subhanallah walhamdulillah walailhaillallah wallahuakbar - 100x

6. Lahaulawala quwwata illa billahil'ali hil azim - 100x

7. Allahumma salli 'ala sayidina Muhammad wa'ala alihi wasohbihi wabarik wasallim -100x

Sebarkan--> semoga ramai boleh beramal

Buatlah suatu kebaikan yang terus hidup, walaupun setelah kita meninggal nanti ...