Harga 5G Lagi Murah Berbanding 4G !

Berita baik untuk kita semua rakyat Malaysia, 5g yang lebih laju daripada 4g, akan menjadi lebih murah. Ya betul 5g mengambil masa sikit untuk disebarkan sepenuhnya di dalam Malaysia, tetapi ini tetap sebuah perkara yang baik untuk kita semua.


Penyampai video:
https://www.instagram.com/aimansalim_/

Editor video:
https://www.instagram.com/ameer.azahari/


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...

#DailyWiser
Komen
mawar
terbaik
Mohamad Aliffuddin Yassin Bin Zainal Abidin
Sibuk dgn 5g sampai banjir punya kes x settle2
Khairuldin Fadzil
Benda baru established jgn harap la nak murah , permintaan 5g x ramai. Confirm dorg letak harga premium. Lain la mcm 4g, pengguna dah hampir 100% populasi rakyat malaysia. Telco2 dah kaut untung bertahun tahun dari 4g saja.
jalanbakti
Makin lemau la speed Internet aku lepas ni. Teknologi baru sampai yg sedia ada akan ditinggalkan, 5G sampai 4G jd mcm 3G.
Chicken yes
Monopoli system= komunis... Kerajaan Malaysia komunis
Afiq Salleh
Pihak yang paling tak bersedia dg 5G ialah tak lain tak bukan… Pihak PBT… tgk la nanti camni hasil dia….wakakakaka
M.H Chenko
dulu sebelom ada company Telco selain Telco kerajaan mmg tak best. kau tau saja lah kerejaan punya work pace. bila muncul maxis, Digi DLL. barulah ada perubahan.
pengalaman aku lah klu monopoly selalunya mmg tak bersungguh2.
MSAD
Kalau lah ade 5G kat ngan kampung aku..... Mesti lag gak 🗿😔👍
hh2015
adakah bang hp data nya pandai mati secara automatik jika tidak di pakai
bloiku
Japgi jadi tnb la.naik memanjang.xde pilihan lain byr je la..
Saiful Badri
tipu je 5G ni hahaha, aku jamin bila masuk malaysia ni, dia akan jadi 4G 2.0, sbb malaysia bukan negara yg buat developement, tpi negara yg beli teknologi, disebabkn korupsi, ofkos diorg akan fokuskn kepada bandar2 maju dan abaikn rural area, so pakai jela 4G korg tu sbb nanti diorg nak sruh hgpa beli fon baru, kerajaan gak untung sebenarnya
Frost_ Gaming
bangman
firdaus ismail
dah kena markup, mcm ne nk sama harga
Iman Hasani
BANG MANN
Ronny Mohd Omar
Dia jdi mcm TNB dgn ASTRO jugak, xde nye murah, kalu dah monopoli sama je jadinya
ma man
dB naik sebab 5 g yg paham tu paham la 😏
gagiwe 357
2025 lambat lagi
Nasty Exe.
sy xtahan ngn celcom ni 4g tpi line mcm haih -_-
Azwan Azlan
ramai org perli kerajaan kata line 4g kelaut nk sembang 5g. padahal 5g tu lah solution bagi line 4g yg kelaut. pencawang 4g kadang2 tak mampu nk bg line yg baik atas faktor geografi mcm pokok bangunan. tak boleh nk tampung congestion. 5g tu lah solution nk mengatasi masalah pada 4g.