realme Buat TV Pulak Dah!

Setelah kita melihat pelbagai produk AIoT dari realme, kini melengkapkan lagi produk AIoT mereka adalah sebuah televisyen pintar dari mereka iaitu realme TV. Didatangkan dengan saiz skrin 43 inci & 32 inci, 24W quad speaker dan serta sokongan teknologi Chroma Boost.

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw


#realme #realmeTV
Komen
Tfq Sni
jadi Mi TV 43 vs Realme TV 43 mana lagi berbaloi? Realme support 4K tak? tapi kata 1080p je
Dell.afonso Dell.alfonso
Lebih baik beli barangan china dari beli barangan buatan korea gan jepun ..... mahal harga yahudi
MUHAMAD EZUANIE MILUN
32"inci vs 43" incu 43 inci lagi bangus semua keluarga boleh tengok😁
mr sryyy
Owh tapi saye punya 43 inci
zariq zulhakimi
2025: Realme buat kereta terbang pulak dah
Muhdalim Botalim637
berapa harga
Raziman Sabri
Netflix kena bayar tak? Hehe
Sixx 0p
Rumah bile lpk nk kluar?
Idhan *
Screen apa ? Ade proctection tak
Saidatul Aisyah
Tv nih ada tv3 ke, bole masok usb ke
Lok Man
Boleh support mytv ke
FF ELUNA7
Realme tv boleh pasang astro ke
Kay Hafiz
wifi 2.4ghz tu mmg big let down utk tv ni...
Syed Aqil
Bang kalo main ps4 ni cukup lepas tak?
Jack So Quan
Sorarai potru movie 🙌
Ꮯ Ꮋ 么 Ꮯ Ꮋ 么
Tv3 ade..
XRN3 RISGAMING OFFICIAL
Burung tu cakap buat ape lah budak due orang nie bebel hahah
AzAsr fishing
Wow😱
Damn Dumb
Realme smart tv ads on realme smart tv review