realme Narzo 30, Telefon Gaming Bawah RM800

realme Narzo 30 sudahpun mula dipasarkan di Malaysia sejak semalam, 20 Mei 2021 pada tanda harga RM799 (promosi RM699). Merupakan telefon pintar yang memfokuskan kepada permainan mudah alih, adakah ini pilihan tepat untuk anda gamer dengan bajet yang ketat?

Beli realme Narzo 30 disini:
https://invol.co/cl423dy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs
https://invol.co/cl2wuk2

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3
https://invol.co/cl2wull

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​
https://t.productlink.io/a141iks

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr
https://invol.co/cl2wun2

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni
https://invol.co/cl2wunt

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4
https://invol.co/cl2wuoj

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#realmeNarzo30 #Narzo30
Komen
Haziq Faez
Baru nak tanya main genshin ok ke tak sekali keliar pulak
he.
mana lagi ok poco x3 nfc ke realme narzo 30
Ahmad Zulhabri
Preston Christopher
Hi redmi note 8 pro 6gb 128 atau realme narzo 30? Mana Yang lebih baik until dibeli?
Camera Yang Mana lebih baik?
Arif Danial
Kalau untuk gaming realmi narzo 30 ke redmi note 10? Plzzz jawwab
Za Bacod
Assalam, 90hz dia smooth tk? Atau lag mcm 120hz poco x3?
Symlpez Boyz
Ok ni ke note 10 ya..🤔
Zyahrul Mochammad
terus hp apa bagus bang harga bawa 799 dan ram 6
Syed Amar Nabil
Benda sama je muak sudah dgn Realme 🥱
naufal amjad
Abg wiser boleh x pinjam video abg untuk buat review mcm. Abg tpi dlm bi hehe
Fathur Rafik
Semoga aja realme narzo 30 cepat masuk ke indonesia...
Hariz Tajuddin
Aku nak kata la... Best reviewer aq tengok in quite a while. Video memang Fun. Terbaik la
theSxahirn
pisau tu beli dekat mana ?
Mohd Syafiq
Yg mana lagi best.. Narzo 30 atau realme8 5g... Tgh cari phone bajet bawah 1000
Kambing Terbang
kebanyakan buyer/user depa x FULLY UTILISED pon chipset tu.

sbb tu depa recycle.. bijak
irkif kazor
✨ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

✨اللَّـهُـمَّ إنَّكَ عَفُوٌّ تُـحِبُّ العَفْوَ فَاعْفُ عَنِّي
Allahumma Innaka ‘Afuwwun Tuhibbul ‘Afwa Fa’fu ‘Annii

Maksudnya:
“Ya Allah, sesungguhnya Engkau Maha Pengampun dan amat suka akan keampunan, maka berikanlah keampunan kepadaku. آمين🤲
irkif kazor
🤍 بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

🤍 سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ, سُبْحَانَ اللَّهِ العَظِيْمِ

💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد وَعَلَى اَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّم

🤍 سُبْحَانَ اللهِ وَالْحَمْدُ للهِ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ الله، وَاللهُ أَكْبَرُ

🤍 لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ..
irkif kazor
🤍 بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

🤍 سُبْحَانَ اللَّهِ وَبِحَمْدِهِ, سُبْحَانَ اللَّهِ العَظِيْمِ

💚 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّد وَعَلَى اَلِهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّم

🤍 سُبْحَانَ اللهِ وَالْحَمْدُ للهِ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ الله، وَاللهُ أَكْبَرُ

🤍 لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ..
irkif kazor
SELAWAT FATIH :

ﺍَﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﺳَﻴِّﺪِﻧَﺎ ﻣُﺤَﻤَّﺪٍ ۞ ﺍﻟﻔَﺎﺗِﺢِ ﻟِﻤَﺎ ﺃُﻏْﻠِﻖَ ۞ ﻭَﺍﻟﺨَﺎﺗِﻢِ ﻟِﻤَﺎ ﺳَﺒَﻖَ ۞ ﻧَﺎﺻِﺮِ ﺍﻟﺤَﻖِّ ﺑِﺎﻟﺤَﻖِّ ۞ ﻭَﺍﻟﻬَﺎﺩِﻱ ﺇِﻟَﻰ ﺻِﺮَﺍﻃِﻚَ ﺍﻟﻤُﺴْﺘَﻘِﻴﻢِ ۞ ﻭَﻋَﻠَﻰ ﺁﻟِﻪِ ﺣَﻖَّ ﻗَﺪْﺭِﻩِ ﻭَﻣِﻘْﺪَﺍﺭِﻩِ ﺍﻟﻌَﻈِﻴﻢِ ۩
Mcdec
sy rasa narzo 30 patut bt perbandingan dengan redmi note 10s.