Boleh Buat Gaming Ke Phone Samsung Harga RM529 Ni?

Hah Samsung baru-baru ni mengeluarkan peranti kelas pemulaan mereka yang baru iaitu Samsung Galaxy A02 S. Jadi mampukah telefon ni main game yang popular macam pubg ataupun genshin impact

Beli Samsung A02S:
Lazada:
https://invol.co/cl2gt4a
Shopee:
https://invol.co/cl2gt5n

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#WiserMY #SamsungGalaxy #SamsungA02S
Komen
Syahmi Syafiq
Terima kasih wiser my? Sebab beli telefon Samsung Galaxy A02s
Nur aufa Arina
Saya penguna samsung A02s
Loganesen 912
Bang phone ni rasa tebal sngt ke?atau biasa je?
muhd shahid
Wiser road to 400k subscribers...congrats
adxzul56
Ff? Jk
Tom Hanif Nasuha
Bley x suggest fon yg bawah 1k yg bley buat keje opis n pdpr dlm 1 masa..
Spoon Boy
kalo kita guna galaxy store? :3
Firdaus Ilmi
Dark Eye
My Xiomi Note 5 is snadragon 660 walaupun dah lama keluar
AIMAR
Bongok iklan shopback ni
Living Legend
Baik beli redmi 9T.
Pidoy 95
Phone apa yg bwh 500 sesuai utk harian bukan gaming?
Muhammad Syahmi
Realme c3 pon sebenarnye...tak support genshin impact😭...bole tak terangkan kenapa helio g70 tak support tapi helio p22 support..padahal g70 lagi power dari p22
Asus Zenfone8
Unboxing samsung m51
Fic STOPMOTION STUDIO
Galaxy A02s bukan di buat untuk gaming,ni fon khas untuk orang yang bukan kaki tngok fon,ni fon ngam sekadar untuk orang yang hanya guna media sosial,call in /out,untuk budak budak tengok YouTube,kalau nak guna game,baik beli fon gaming jangan bazirkan duit beli ni fon then feedback brand ni tak bagus,lag dan sebagainya.
Fic STOPMOTION STUDIO
apa yang orang nak expect sangat fon mcm ni boleh game nak graphic tinggi,bukan semua fon di buat untuk game,sesetengah fon samsung di buat untuk memenuhi keperluan pengguna,kalau nak game high graphics,processor mantap,baik beli fon gaming,orang main game msti beli pc gaming ,bkn laptop bukan processor gaming,begitu juga fon.kadang pengguna ni beli fon tapi tidak tengok keperluan,main beli then feedback fon dengan negatif (cepat panas,main game lag,battry tak tahan)
haizat azman
Mne lepas sd 450 main genshin 😂
Muhammad Hisyamuddin
Daripada Samsung A02S ni better beli Redmi 9t or Poco M3 specs padu harga mampu milik zaman bila ni pakai snapdragon450 AHAHAH🤣
Akmal Mazlan
Realme c3 dh boleh install genshin impact ke, haritu ada user Realme c3 komen genshin impact xde kat playstore.
Muhammad Farish
Sd450 tu buat aku terfikir 🤣🤣