Hati-Hati Dengan Laman Web Palsu Maybank2U

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:11 :
https://wiser.my/nokia-sembilu-mungkin-dihidupkan-semula

Berita 2 0:58 :
https://wiser.my/pendeposit-tabung-haji-kini-boleh-pindahkan-wang-ke-akaun-simpanan-melalui-jompay

Berita 3 1:24 :
https://wiser.my/benarkah-harmonyos-sebenarnya-adalah-versi-android-yang-diubah-suai

Berita 4 2:00 :
https://wiser.my/ceo-xiaomi-beri-gambaran-mi-mix-mungkin-akan-dilancarkan-pada-tahun-ini

Berita 5 2:45 :
https://wiser.my/pengguna-xiaomi-di-china-tidak-lagi-dibenarkan-untuk-pasang-sendiri-gms

Berita 6 3:39 :
https://wiser.my/serupa-tapi-tak-sama-hati-hati-dengan-laman-web-palsu-maybank2u

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/​

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Penyampai
https://www.instagram.com/azee_kassmy/​
https://www.instagram.com/syaza.syafena/
Editor video:
https://www.instagram.com/amirfaruqi/​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#BuletinGajet​ #wiser
Komen
LepakSantaiLife
Nokia telur
Muhammad Amin
terbaikk bang, cara bercakap dh bnyk improve niceee
Iskandar Dz
Apa ig perempuan tu hahaha
mohd nizam
Berita ringkat dan padat,mungkin masa taip tersilap ayat kot..tjuk lain..brita lain🤣😂🤣😂
Mujahid Swag
Assalamualaikum nak tanya, Iphone LL set berapa jangka masa akan update iOS Ye? Sebab lepas saya update iOS 14.3 ke 14.4. Fon saya terus tak boleh call, dekat semua apps, mohon balas Pehak wiser🙏🏻😭
Cocolalala Channel
Lepas ni xiaomi xde google ok beli samsung selamat lgi
Asfa Izzat
China are able to rip off everything, including the modified Android 10
Mohamed Ali
Bila kita semua mati, tinggal komen yg mengatakan sy first. Jd biarlah.
faris Zainal
Saya lebih fokus tengok syah dari info yg disampaikan 🤣 npe cantik sangat 🙈✨
Beamerrex
Xiaomi jangan main gurau ngan aku pasal Mi 11 Pro 😂 sendu wei dulu masa aku beli Mi 9T dan dan tak sampai seminggu lepas tu Mi 9T Pro keluar 😂 menyesal aku tak tunggu lama skit hahaha
Aiman Mohan
2:41 tu Xiaomi mi mix alpha kalau tak caya tengok dkat channel mkbhd
zi zo
so lazada scammer?hahahaha
Nur Safwah
Hii wiser!!
mha hart mah sole
Xmau nokia2 lain.aku nak tunggu nokia n-gage jer harap fon gaming legend ni kembali compete dgn fon2 gaming lain
hallucin0g3n it's me!
0:20 Aku masih gunakan nokia 3310 ni as my backup phone. 😅
Zalina Sapie
Nokia batu lesung hahaha

Cadangan:kalau nak buat gaming test kena masukkan game free fire MAX sekali imran
genshim impact,PUBGM,free fire MAX dan LOL
Hehe 😂
IZOMBIE official
Anonymous dh start serang siber Malaysia
Ahmad Saad
Root emm
Reemaz
Takde ke tindakan diambil pada website palsu tu?