Unboxing Apple Watch SE

Apple Watch SE menawarkan spesifikasi yang hampir sama dengan Apple Watch S5, tetapi dengan harga yang JAUH JAUH JAUH lebih murah. Jadi, tenang dan rileks, jom kita layan Bangman unboxing Apple Watch SE

Harga bermula RM1199 dan boleh beli Apple Watch SE dari,
Lazada:
https://invol.co/cl1va7x
Shopee:
https://invol.co/cl1va8h

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...



#AppleWatchSE #AppleMalaysia
Komen
HAIKAL HENSEM
Tu topi Salim eh
Saiful Shakri
Bang man pakai muka sebenarnya apalah review pakai filter
wan amirah
Maaf nk tnya. Abg man ni memang kerja di wazer ke? X penah nmpk dlm mana2 video wazer huhy
salleh hassan
Lame tak nampak bang .. hahaha
Muhd Hazim
Wiser skang da nmpak makin sendu ☹️
khairul anuar
out focus.. hrrmm.. hilang excitedd...
Yusri Jaffridin
Bangman patut buat video pun pakai filter ig tula baru best πŸ˜‚πŸ˜‚
Firdaus Rosli
Aka baru nk solat isyak, tgk bang man nk review watch SE, tgk dlu jappπŸ˜‚ , bang man mmg santai laa
hanya manis dariku
Tak cantik kat tangan awak, awak gemuk... Berisi!
Wan Muhammad Solihim
Yeayyy LETSS GOOOπŸ˜‚πŸ€£πŸ’ͺ🏻
Muhammad Izzuddin
Gambar tangan bang man auto buka la
afammmu
Ehh...bukan..... 🀣
Amin Mazalan
Tinggi benor heart rate πŸ˜‚πŸ€£
Yazuan Shakqeen Yaseri
Kalau nak pakai apple watch tapi x nak guna iphone bleh ke? πŸ˜‚
Ahmad Tarmizi
Natang abg mann.. power ahh πŸ’ͺ
i syahmi
iPhone pun tadak,jadi tadak apa pun saya dpt melalui video ni😭😭😭
POWER SUFI
filter baru ke
Mizuru
Ya udah .. let's go
Webspider tv
Bangman kebalikan kening lamaπŸ˜‚πŸ˜‚ ni macam tak ori
Muhd Farhan
Lesss gooo ✌🏻