Unboxing Barang Limited Edition

*Sorry problem audio clipping, suara Iki pitching tinggi sangat

Barang ni sebelum PKP jarang orang cari, tapi waktu PKP nak cari selalu habis stock je? Vakum la apa lagi. Tambah-tambah kalau yang berkeluarga tu. Boleh kata setiap hari nak kena vakum, mana taknya, kena berkurung kat rumah je kan.

Kali ini Wiser nak unbox vakum, tapi bukan vakum biasa-biasa, kalau biasa-biasa bukan Wiser lah. Ini dia Cordless Vacuum Cleaner DC Comic Special Edition dari A&S.

Vakum tanpa wayar DC Comic Batman Edition:
https://invol.co/cl2mf2v

Vakum tanpa wayar 2 in 1 DC Comic Wonder Women Edition:
https://invol.co/cl2mf35

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/@atknrdn

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

#PKP #WFH
Komen
THRONEz Official
sape die? org bru ke?
T.O.X.I.C πŸ’€
Geram. Lembut je dier cakap 😌
MS J
bukan sbb kene buat keje lebey, utk memudahkan actually. aku selalu buat keje umah tau le nk vakum pastu nak mop..nak perah mop tu..better lelaki yg perah kan
Fathul Anwar
Jumpa dkt shoope rm499
afeeq nordin
Tak tahu nak fokus kat produk ke fokus kat hos...haiyaaa
Muhd Hazim
Waifu
Apple
Batman tukar job ke jdi vaccuum plak time pkp ni
Muhammad Afiq Mokhtar
beli satu tak berbaloi.. kena beli kedua-duanya sekali baru berbaloi...
boleh memupuk semangat suami dan anak2 kemas rumah ..
Muhammad Adief
Tak
Amirul Muhadzir
Bagus iki πŸ₯° akhirnya jumpa segmen yang sesuai dengan iki.. bukan unboxing handphone.. bukan review handphone..

Tapi alaΒ² macam Fuzz Channel "Gadjet yang berbaloi bawah RM1000" πŸ˜‚ keep it up.. this segment is made for you
mior shazreez
🀭
AmirH 24
dah nama pun limited jadi mahal la harga dia kan. Boleh beli 1 kalau ada duit lebih
Amirul Haris
ape ni wiser.. bagi hos comel2 lemah iman aku
Zack Z89
kemana menghilang sis , skrg baru muncul balik
kai serizawa
Harga tak kena waktu PKP niπŸ˜‚
El Mahfuze
7:16 bruh moment
Amzar
Aku igt intro aku tertekan video jonathan liandi
Arif Anwar
Macam Mechamato ubah penyapu jadi senjata
Roy Liaw
Alang2 angkat dyson πŸ˜‚
pijesz
Ni drama sinetron ke ape