Sabar, Batalkan Dulu Hajat Beli iPhone 12 Tu

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Penyampai video:
https://www.instagram.com/aimansalim_
Penyunting video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:17​​​​ :
https://wiser.my/disney-hotstar-kini-rasmi-buat-pengguna-di-malaysia

Berita 2 1:14​​​​ :
https://wiser.my/poco-m3-pro-5g-kini-di-malaysia-dengan-harga-kompetitif

Berita 3 2:05​ :
https://wiser.my/aplikasi-pelayar-ini-didakwa-menjejak-data-penggunanya-walau-dalam-mod-privasi

Berita 4 2:55 :
https://wiser.my/telefon-pintar-terbaru-huawei-p50-bakal-tampil-dengan-kamera-lebih-berkuasa

Berita 5 3:40​​​​ :
https://wiser.my/riot-sahkan-akan-ada-valorant-mobile

Berita 6 4:26​​​ :
https://wiser.my/sabar-batalkan-dulu-hajat-beli-iphone-12-tu

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wis

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Resonance
Bapak ah phone RM899 Aku pun battery besar 120hz pun dh ada😂
SAYYID ASHAR
Bang tau tak poco x4 pro bile keluar
Purple Yoongi
Setiap kali nak switch, ada je bnda yg buat turn off. Sudahnya amik android gak.
Firdaus Fir P
Haha amacam kawan2 dah sedia nk tambah hutang ke blum?? Ip13 dh nk kluar..come onnnn
syafiq mirui
Terasa bang,saya fighter apple first day release menyirap beratur depan apple switch🥲jumpa lagi dpan pintu switch bulan 11 ni🥴
NURHAFIZ
Batalkan dulu nk beli iphone 12....AAAAAAAAAAAAAA!😫🤣
Shahrul Zahri
Iphone noob...
Makmun Idi amin
Ini behana iphone yg byak saya katakan dah amgap siapa memikikanya akan dapat satu tahap ke agungan kepada permiliknya dari mula keluar I.PHONE INI tgok la mesej di bwah nak berdoakan dapat keputusan terbaik untuk dapat hadiah dari kelauaganya yg berjanji jika keluaga yg manpu nak habiskan 12 ribu untuk beli kat anak tp selalu yg tak manpu malah di time covid ini cam nak pulak yg saya tahu anak yg selalu pertaruhkan janji tu untuk di milikinya jika org tua yg manpu tp manpu anak pertaruhkan mcm mana pulak terpaksa nak ikut kalau ikut juga dah lulus tp keluaga tak manpu beli tentu anak remaja kejawa faham jiwa remaja pasti menberontak tak dapat Iphone tu dan jika anak2 remaja tu boleh berfikir bguslah fahami keluaga tak dapat iphone tak pa walaupun tel terpakai dari keluaga dan satu hadiah terismewa yg di beri pada dirinya dan malah iphone boleh buat suatu umpan dari phak
lelaki yg hanya untuk dpat wanita dan penah ranahlah wanita itu malahan kini zaman teknogi lg mudah pada lelaki untuk mengoda mahkotanya wanita zaman kini dan wanita jaga2 peramkap iphone ni bg saya dah jd trend kita bila mengunakanya diri anda tu hebat yg boleh mengundang gejala di atas tu dah byak dah jadi kadang 2'wanita terjadi kerna gejala di atas dia tak mahu sangat nak ketegahkan kes ni TIPAH tertipu la bang dgan terasuk tgok guna iphone sampai mahkota tipah di halaikan he he maaf ye abg di malam pertama bersama suami yg sah ...tamat (berita lalu .= ANAK TUNTUT RM;12 UPAH JAGA IBU MASA JAKITAN COVID)
*DURIAN X BERBIJI*
AKU SEBAGAI PENGGUNA IOS HARAP IOS JANGAN KETINGGALAN 😌 MALU OI
Muhammad Syafi
Aq nak aiman salim
acap a7x
wwdc apple dah nk releasse tak tau ape yang dibincangkn untuk release tahun nii
San O San
ni bukan brader yg buat weejio konspirasi illuminati tu ke
MD Nor Bador
Nice, padat.
mark zack
aq rase bende paling bodoh line 5g xde lg tp phone 5g dh lama ade
tuan aziman
Baru beli smlm ip12 promax512 😂😂😂
Pekerja Biasa
Nasib baik tak beli lagi ip12🤭fuhhh
Mohamad Syafiq
Aduh browser tupai....
Syed Isa
ni abg yg selalu jerit dlm tik tok tu kan
key ark
Huawei dah ada google service kerr??
syamilchinkit
tambah lagi battlefield mobile padu