Inilah Hadiah Terbaik Untuk Kekasih Korang!

Adakah anda sedang mencari hadiah untuk diberi kepada kekasih hati? Sedang pening kepala memikirkanya?
Jangan risau Kami ada solusinya!

Ini dia Oppo A95 yang dicipta khas untuk girlfriend korang, kalau korang berminat dengan smartphone ini boleh tekan link dibawah untuk mendapatkan pelbagai promosi pada pembelian pertama!

https://www.oppo.com/my/smartphones/series-a/a95/?utm_medium=paidreferral&utm_source=facebook&utm_campaign=wiser-my_ms-oppo_a_series-firstsale-social_followers--oppo_a95_firstsale-20211123-20211214-awareness&utm_content=a95_firstsale&utm_term=oppo_a95

Video Ini dibawakan oleh OPPO

Pengarah Video dan Jurukamera:
https://www.instagram.com/iman.syamil/

Penyampai video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Editor video:
https://www.instagram.com/iman.syamil/

Para Pelakon:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/ - Owner Cafe
https://www.instagram.com/mulhimbaharudin/ - Pakwe
https://www.instagram.com/mohdirfanwahid/ - Barista


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Halim RQ
Saya Masih bujang🥲
Ariff Zolkifli
Perempuan : Android??? Eewww
I'm Man
1:48 Cara laki tu sebut "smartphone" mcm org ganu....sebutan die "smartphong" kalau tersalah dengar tu sorry lh😅
Amirul
Nyanyilah Lagu Suci dalam Debu,Bangman Kenal Kan Penyanyi dia,Yang Vokalis Kumpulan Iklim tu.😂😂🤣
farhan bin azman
I guna iphone 13 pro max je😂😂
Raziman Rpc
Oppo ni best kt midrange premium & flagship dia ja..klau midrange , jnama lain blh tapau
Nur Fariza bt mohd fauzi
Saya guna android ok ja
abdul Muis bin Shafie
prempuan pkai onePlus? hahaha.
helmi hairi
Buletin gajet dah takde ke 🥺
Nadz
Fon oppo bagi girlfriend kau? Tak patut tak patut....
Secret Name
nak beli cmne marka un xdak🤣😂👌
Amirul Muhadzir
POV : Relationship Advice From Single People 😂
Amirul Muhadzir
POV : Relationship Advice From Single People 😂
OFIO 10
Depa layan apple hm
Izzat Hanafi Ali Rahim
Nak tanya, director awak hou hsiao hsien ke?
Painz Epan
spec snapdragon 662 kott harga 1099 mmg tk berbaloi , adleast la pakai helio g88 ke snapdrgon 750g ke bru la worth it , ni snpdgn 662 perghhh kentang mat . snpdrgon 662 cip dua thun lepas kot kluaran 2019
wnrabiatul_
Gf be like: sape kata i suka android,i suka iphone lah!!!!
Diva AA
tiba2 teringat ada kes viral dlu pompuan mengamuk kat kedai sebab pakwe dia belikan phone android sedangkan pompuan tu nak iphone. susah genk nak cari pompuan yg nk pkai android. kalau ada pun skit jer.
Intervention2348
Oppo promoted kaw² tapi tetap kalah dengan Xiaomi yang tak promoted sangat rilex² je...
Muhammad Zulhilmi
ending macam drama korea