Produk realme telah mencapai satu lagi rekod yang memberangsangkan buat tahun 2019 pada jualan 11.11 Lazada baru-baru ini. Semasa tempoh jualan tersebut berlangsung, realme Malaysia telah menawarkan pelanggan dengan harga telefon pintar yang berpatutan dan menyediakan pelbagai hadiah edisi terhad.

“Kami gembira dapat bekerjasama dengan Lazada sekali lagi bagi menawarkan peminat tempatan dengan satu platfom dalam talian untuk mendapatkan model realme kegemaran mereka”, kata Tiffany Teh, Pengurus Jenama realme Malaysia.

Realme menduduki tangga teratas carta sebagai sebuah telefon pintar 64MP di jualan 11.11 Lazada dengan keluaran mereka yang terkini, iuatu realme XT. Ia didatangkan dengan RAM 8GB dan 128GB ROM yang dijual pada harga RM1,399 berserta beg edisi terhad bernilai RM159.

IKLAN

Pada jualan tersebut, ramai rakyat Malaysia telah membuat pembelian ke atas kedua-dua siri realme 5, iaitu realme 5 Pro dan realme 5 yang terus menjadikan realme sebagai No.1 Quad Camera Smartphone Brand di Lazada.