Oppo kali ini tampil bergaya dengan peranti terbarunya Oppo A9 2020 yang akan dilancarkan di Malaysia 18 September ini. Ia merupakan peranti terbaru dari Oppo yang menawarkan teknologi terkini, versatil dan mesra pengguna.

Berita baik buat para pengguna yang ingin membuat pra=tempahan peranti terbaru Oppo ini kerana anda akan menikmati hadiah ekslusif RM 258, waranti bagi “screen protection” RM 99 dan Beg ekslusif dari Oppo yang bernilai RM 159.

OPPO A9 2020 hadir dengan Quad Camera dengan Kamera Utama 48MP, Kamera Ultra Sudut Lebar Ultra 8MP, Kamera Potret 2MP + 2MP Lensa Mono. Peranti ini juga mempunyai mod Ultra Night 2.0 dan ultra sudut lebar Ultra 119 ‘untuk membolehkan pengguna menangkap imej yang lebih baik pada skala yang lebih besar. Peranti ini juga hadir dengan 8GB RAM + 128GB ROM dan bateri berkapasiti 5000 mAh, Dengan kapasiti RAM dan bateri yang besar ia akan memberikan pengalam yang bermakna buat para pengguna dalam melakukan aktiviti seharian.

IKLAN

Oppo juga telah meningkatkan servis mereka kepada semua pengguna Oppo yang juga digelar O-fans dengan pemberian menjadi ahli “Oppo Premium Vip” kepada pengguna Oppo yang membeli Oppo A9 2020 di Oppo Concept Store. Pengguna yang membeli Oppo A9 2020 di oppo Concept Store akan diberikan tawaran mengikut pembelian berdasarkan dua pakej yang disediakan.

Pakej A

(RM 169)

*Baucer pelindung skrin original OPPO (RM 99)

+

2x RM10 baucer akseseori (Jumlah Pakej Bernilai RM 296)

Pakej B

(RM 109)

 Waranti Pelindungan Skrin  (RM 99) atau waranti tambahan setahun (RM 99)

+

Baucer pelindung skrin original OPPO  (RM 99)

+

2x RM10 baucer akseseori (Jumlah Pakej Bernilai (RM 187)

*Baucar pelindung skrin merujuk kepada penebusan pelindung skrin original OPPO 2x setahun di mana-mana OPPO Concept seluruh negara*

Kedua-dua pakej ini boleh didapati selepas pra-tempahan sehingga 30 Oktober 2019 dan jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh lawati Oppo Store yang terdekat.

Untuk maklumat lanjut layari:

OPPO Official Website: www.oppo.com/my/
OPPO Official Facebook Page: https://www.facebook.com/malaysiaoppo/
OPPO Official Online Store: https://www.oppo.com.my/categories/Smart-Phones/4
OPPO Official Lazada Store: https://www.lazada.com.my/shop/oppo-electronics/
OPPO Official Shopee Store: https://shopee.com.my/oppo.os