Peluang Terakhir Untuk Anda Menjadi Duta HONOR & Menangi Wang Tunai RM3000

Reading Time: 1 minute

Berminat menjadi duta produk namun tidak mempunyai platform untuk menonjolkan diri anda? Berita baik, HONOR Malaysia akan menyediakannya bagi anda.

Sejak awal bulan lalu, HONOR Malaysia telah menjelajah ke beberapa buah universiti di beberapa buah negeri untuk mencari duta mereka melalui program #HONORMYIDOL.

Kini, 8 daripada 10 universiti yang dipilih telah pun dilawati dan 2 universiti terakhir iaitu Universiti Teknologi Malaysia(UTM), Johor(27/3-2/4) serta Tunku Abdul Rahman University College(TARUC), Setapak(29/3-4/4) akan dikunjungi oleh HONOR Malaysia selepas ini.

Ia adalah peluang terakhir bagi anda yang berminat untuk mencuba nasib dalam pertandingan #HONORMYIDOL ini. Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu mengikuti langkah-langkah berikut:

  1. Daftar sebagai ahli HONOR Club
  2. Like page Facebook HONOR Malaysia 
  3. Tangkap gambar swafoto dengan #HONOR10Lite dalam trak HONOR di kampus anda
  4. Muat naik gambar tersebut di Instagram atau Facebook anda dengan tanda pagar #HONORMYIDOL dan universiti anda(#HONORUTM atau #HONORTARUC)
  5. Ajak kawan dan keluarga anda untuk mengundi bagi membantu anda bagi memenangi pertandingan ini di laman HiHONOR

Pertandingan ini terbuka kepada semua pengunjung termasuk bukan pelajar universiti berkenaan namun anda perlu mengambil gambar di trak HONOR yang berada di sana untuk menyertainya.

Peserta yang memenerima undian tertinggi akan dipilih sebagai pemenang.

Selain berpeluang menjadi duta HONOR Malaysia, pemenang juga akan memenangi pelbagai hadiah menarik seperti wang tunai RM3000 dan sebuah peranti HONOR 10 Lite.

Bakal pemenang akan diumumkan selepas pencarian berakhir pada 4 April nanti.

 

Sumber: HONOR Malaysia