Peluang Menangi Kereta Atau Vivo V15 Blossom Pink

Reading Time: 1 minute

Anda kini mempunyai peluang untuk memenangi hadiah utama berupa sebuah kereta, Perodua Axis atau Vivo V15 Blossom Pink edisi terhad yang siap ditandatangan oleh penyanyi nombor satu negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza.

Cara untuk menyertai pertandingan yang diadakan oleh Digi dan Vivo ini adalah dengan membeli mana-mana telefon pintar Vivo melalui pelan pasca bayar Digi. Salah satu daripadanya adalah Vivo Y93 yang ditawarkan pada harga RM199 melalui pelan Digi RM58.

Vivo Y93 dilengkapi dengan skrin paparan Halo FullView 6.22 memberikan pengalaman menonton lebih baik. Bahagian belakangnya pula ditempatkan dengan dwi kamera 13MP+2MP sementara rakaman selfie dibuat menerusi kamera 8MP.

Spesifikasi dalaman pula disediakan dengan ruang simpanan dari 32GB serta boleh ditingkatkan lagi sehingga 256GB melalui kad mikroSD. Peranti ini dijana dengan bateri 4030mAh.

Bagi anda yang berminat untuk merebut peluang keemasan memiliki hadiah-hadiah yang diatas, bolehlah membeli Vivo Y93 atau mana-mana peranti Vivo lain melalui pelan Digi. Pertandingan ini sudah berjalan dari 16 Mei yang lalu dan bakal tamat pada 14 Julai 2019.

 

Helmi Samsuri
Tentang Penulis

Pengerusi Kelab Catur Wiser.my

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *