Jom Sertai kempen #ilovemyTNB Dan Berpeluang Memenangi Baucar Shopee Bernilai RM50,000

Sempena meraikan 5 juta pengguna aplikasi myTNB, Tenaga Nasional Berhad (TNB) mengajak anda menyertai menyertai myTNB Giveaway di mana anda mungkin salah seorang daripada 500 pemenang baucar Shopee yang ditawarkan TNB bernilai sehingga RM50,000.00.

myTNB Giveaway ini terbuka kepada semua pengguna yang memiliki akaun myTNB sama ada aplikasi atau di laman portal.

Tempoh kempen myTNB Giveaway ini bermula dari 16 September sehingga 31 Oktober 2021.

Apa yang anda perlu lakukan adalah membuat pembayaran penuh untuk mana-mana bil atau buat bayaran bagi jumlah EPP yang dicadangkan dan pembayaran mestilah dibuat melalui Aplikasi myTNB atau Portal myTNB.

Bagi cara lain pula, anda juga boleh melengkapkan dan menghantar permohonan servis yang berjaya dalam Portal myTNB seperti bekalan elektrik baharu, naik taraf elektrik dan pertukaran penyewa (nama atas akaun).

Seterusnya, anda perlu melengkapkan kata-kata menarik untuk media sosial bagi kempen #ilovemyTNB tentang sebab anda suka menggunakan myTNB bagi melayakkan anda untuk memenangi hadiah. “#ilovemyTNB kerana __________” dalam 15 patah perkataan atau kurang.

Pastikan perkongsian tersebut adalah ‘umum’ (public) bagi membolehkan
pihak TNB melihatnya.Untuk mengetahui lebih lanjut tentang myTNB Giveaway ini, sila layari laman https://www.mytnb.com.my/promotions/entry/mytnbgiveaway.