Ini Adalah 10 Telefon Pintar Android Terbaik Setakat Disember 2021 Menurut Antutu

Kurang dari sebulan sahaja kita meninggalkan bulan Disember 2021 dan menjengah ke tahun baru. Jadi rasanya masih belum terlambat untuk menyenaraikan 10 telefon pintar Android terbaik yang berbaloi untuk dimiliki pada bulan ini.

Berdasarkan kepada laporan laman penanda aras Antutu, Red Magic 6 adalah model telefon pintar yang memproleh skor purata prestasi penanda aras tertinggi iaitu sebanyak 860559 markah bagi kategoi peranti flagship.

Diikuti oleh ROG Phone 5s Pro, ROG Phone 5, realme GT dan iQOO7.

Berikut adalah senarai 10 telefon pintar Android kategori flagship terbaik di pasaran global setakat Disember 2021 menurut Antutu:-Jika anda perasan, kesemua telefon pintar yang disenaraikan di atas dikuasakan oleh cip pemprosesan Snapdragon 888 dan ke atas.

Selain daripada kategori flagship, Antutu juga turut menyenaraikan 10 model telefon pintar Android kategori pertengahan terbaik.

Menurut Antutu, telefon pintar dari realme iaitu realme GT Master adalah peranti dengan prestasi terbaik bagi kategori prestasi sederhana dengan meraih skor purata Antutu tertinggi iaitu 538461 markah.

Diikuti oleh Mi 11 Lite, Mi 11 Lite 5G NE, HONOR 50 dan Samsung Galaxy A52s 5G.

Kesemua 5 peranti tersebut dikuasakan oleh cip pemprosesan Snapdragon 778G.

Berikut adalah senarai penuh 10 model telefon pintar kategori pertengahan dengan prestasi terbaik setakat Disember 2021 di pasaran China menurut penanda aras Antutu:-Sumber: Antutu

Berkaitan