Huawei Nova 3 Primrose Gold Mula Dijual Di Malaysia

Huawei telah memperkenalkan peranti Nova 3 mereka buat pertama kali pada bulan Julai yang lalu. Peranti berkenaan telah menerima sambutan yang memberangsangkan sejak mendarat di negara ini.

Sehubungan dengan itu, Huawei baru-baru ini telah mengumumkan bahawa variasi baru peranti tersebut, Nova 3 Primrose Gold sudah mula dijual di Malaysia sejak semalam(27 September).

Warna emas yang dimiliki oleh model ini menampakkan ciri-ciri anggun dan mewah sekaligus dipercayai mampu menarik minat pengguna, terutamanya golongan muda.

Huawei Nova 3 Primrose Gold ini turut akan hadir dengan spesifikasi yang sama seperti model sebelum ini – cip Kirin 970, memori 6GB RAM, simpanan dalaman 128GB, bateri berkapasiti 3,750mAh serta kamera utama dan kamera swafoto dwi-lensa.

Variasi baru ini boleh didapatkan di pengedar rasmi Huawei berhampiran, kedai-kedai atas talian Huawei serta kedai rasmi Digi dengan harga RM 1,919. Jika anda mahukan peranti yang cantik menawan, jangan lepaskan peluang anda untuk mendapatkannya segera.

 

Sumber

 

Amir Zakwan

Amir Zakwan

Add comment

Langgan Wiser.my

Langgan artikel melalui email dan terima notifikasi setiap kali artikel baru dikeluarkan

Hubungi Kami

03 8686 5408