Digi Home Fiber Telah Dilancarkan Di Sabah

Reading Time: 2 minutes

Digi Telecommunications Sdn Bhd (Digi) mengukuhkan komitmennya dengan memperkenalkan Digi Home Fiber di Sabah untuk menghubungkan lebih banyak rakyat Malaysia di seluruh negara. Ia kerana bertujuan menyokong keperluan digital yang semakin meningkat di negeri tersebut.

Dikuasakan oleh rangkaian terbesar Malaysia, Digi Home Fiber menawarkan kelajuan tanpa had sehingga 1Gbps pada harga bermula dari serendah RM99 sebulan dengan modem dan pemasangan percuma dalam masa dua hari. Sebagai sebahagian daripada pelancaran Digi Home Fiber, pelanggan baru dan pelanggan sedia ada di Sabah boleh menikmati rebat seumur hidup sehingga RM20 apabila memasangkan Digi Postpaid bersama Digi Home Fiber. Dengan pelan paket ini, Digi Home Fiber bermula dari RM89 sebulan untuk 50Mbps, dan berjalan sehingga RM179 sebulan untuk 1Gbps dan bukannya RM199 sebulan. Promosi istimewa ini berlangsung sehingga 30 September 2019.

Ketua Pegawai Pemasaran Digi, Loh Keh Jiat berkata sambungan berkelajuan tinggi adalah penting kepada rakyat Sabah, kerana pelanggan biasanya menggunakan purata 11.4GB data setiap bulan.

“Orang Sabah suka internet, dan merupakan sebahagian daripada pengguna internet terbesar di rangkaian kami. Pelanggan di Sabah terus memilih Digi sebagai pembekal sambungan mudah alih pilihan mereka, dan memperkenalkan Digi Home Fiber memberi kita peluang untuk berkhidmat kepada mereka dan keluarga mereka dengan pengalaman internet yang paling bernilai, lancar dan konsisten di dalam dan di luar rumah. “

Penawaran terbaru ini adalah sebahagian daripada usaha Digi untuk meneroka pelbagai pilihan sambungan bagi lebih ramai rakyat Malaysia di seluruh negara, selaras dengan cita-cita Pelan Penyambungan dan Penyambungan Nasional (NFCP).

 

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *