Ikuti kami di media sosial

Berita

Celcom Beri Pulangan Tunai 10% Kepada Pengguna Prabayar Celcom Xpax Melalui E-Dompet

Syifa' Syakinah

Ditulis

pada

Celcom hari ini mengumumkan akan beri pulangan tunai sebanyak 10% kepada pengguna prabayar Xpax. Pelanggan perlu membuat pengisian melalui aplikasi Celcom Life untuk mendapatkan pulangan tunai yang ditawarkan. Celcom juga akan memberikan pulangan tunai tersebut melalui e-dompet Boost. Tawaran ini akan bermula pada 29 Februari sehingga 30 Jun 2020.

celcom

 

Iklan

Tawaran ini adalah satu insiatif daripada pihak Celcom kepada pengguna untuk mengurangkan kesan ekonomi akibat wabak Covid-19. Pulangan tunai tersebut adalah salah satu usaha untuk membantu para pengguna dan mengurangkan kos sara hidup. Melalui mata wang e-dompet, pengguna boleh menggunakan bagi membeli barangan harian.

Selain itu, pelan pascabayar MEGA yang baru dilancarkan dengan ciri Tukar Semula kini boleh dibeli dan dijual sehingga 30 Jun. Ia membolehkan pengguna pascabayar untuk menukar kuota internet yang tidak digunakan pada akhir setiap kitaran bil kepada pulangan tunai. 1oGB kuota internet bersamaan dengan RM5 pulangan tunai jika ia ditebus melalui e-dompet Boost.

Sumber : Bernama

Advertisement
Apa Komen Anda

Tinggalkan Pandangan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terbaru

Ikut Facebook Kami

Popular