5 Case iPhone 13 Terbaik Untuk Anda Beli

Kepada anda yang sedang mencari sarung pelindung untuk iPhone 13 tapi tak tahu yang mana satu nak beli? Disini kami senaraikan 6 produk ternama yang ada boleh beli melalui Lazada dan Shopee.

Apple Case

Sarung pelindung dari Apple ini terdapat tiga jenis iaitu lut sinar, silikon dan kulit. anda boleh beli melalui laman web rasmi Apple ataupun dibawah ini kami sediakan pautan untuk sarung pelindung jenis silikon dan kulit daripada gedung atas talian Switch di Shopee.

Spigen

Jenama dari Spigen ini menawakan beberapa jenis sarung pelindung dengan harga yang berpatutan. Antaranya ialah sarung pelindung lut sinar dengan magnet MagSafe, lut sinar biasa, lebih cengkaman, dengan penyandar dan beberapa lagi pilihan lain.

Nomad

Nomad ini terkenal dengan penghasilan sarung pelindung daripada bahan kulit. Ia sangat sesuai dengan cita rasa bagi mereka yang ingin menampakkan ciri premium pada peranti mereka. Ciri MagSafe juga disediakan pada sarung pelingdung Nomad ini.

Ringke

Bagi mereka yang mencari sarung pelindung yang lebih tahan lasak, Ringke adalah jenama yang anda cari. Ia juga mempunyai rekaan rugged, pelbagai corak dan ada juga yang terdapat ciri MagSafe. Untuk harga, Ringke mampu menawarkan sarung pelindung dengan harga mampu milik.

Zagg

Sarung pelindung Zagg membawakan ciri minimalis. Kepada anda yang minat akan ciri minimalis, jenama Zagg adalah antara yang sesuai untuk anda. Zagg menghasilkan sama ada sarung pelindung jenis lut sinar ataupun legap berwarna hitam. Dan bagi yang menggunakan MagSafe, Zagg ada menyertakan ciri ini untuk beberapa jenis sarung pelindung mereka.

RhinoShield

Bagi anda yang menggemarkan sarung pelingdung jenis bumper, anda boleh tengok produk dari RhinoShield ini. Anda juga boleh memilih pelbagai pilihan warna yang anda suka mengikut cita rasa anda. Disebabkan bumper ini hanya melindungi bahagian tepi, ini juga bermaksud bahawa anda boleh menggunakan MagSafe tanpa masalah. Jika anda bukan penggemar bumper, RhinoShield juga ada sarung pelindung jenis biasa.